Lila .


©

Idag då . Jag och kusin åkte till Sickla sen så stack vi hem till henne och gick ut och fotade för jag ska göra en header till hennes blogg . Men det får bli senare i veckan . Annars då jag har sprungit runt i mina nya älsklingsskor som jag köpte i fredags till skolavslutningen dom är dööö fina fast ändå super enkla . Haha !  annars då jag mår bra ska läsa min bok från skolan nu . Hörs imorn med massa upptatering för jag flyttar hem till systemkameran . nice grajs . ^^ Pussss

Kommentarer
Postat av: linnea

Aa,

2009-05-17 @ 22:17:45
URL: http://arrestam.blogg.se/
Postat av: LIENE

vilken fin bild, älskar färgerna:D

2009-05-18 @ 07:33:46
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Tina

TACK! :D

2009-05-18 @ 10:50:26
URL: http://tinsh.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej, visst kan detta anses och tolkas som reklam, men jag önskar att du inte ser det på det sättet. Se det istället som ett sätt för mig att uppmärksamma någonting som är viktigt, någonting folk bör uppmärksamma.



Det handlar om livet, det handlar om hur vändningar kan ske...hur man snabbt kan gå från lycka till olycka. Frågorna är många, svaren är få...hur går man vidare? Läker tiden alla sår?



http://www.metrobloggen.se/offer

Bloggen är mitt klotterplank, den enda fungerande terapin för att ta mig tillbaka till ett ljust (så ljust som möjligt kan bli) liv efter att blivit offer för en våldtäktsman.

En blogg om händer som adrig slutar kännas, tårar som aldrig slutar rinna och minnen som alltid finns kvar.



Finns intresset går det att, via bloglovin, prenumerera på min blogg - vilket verkligen uppskattas och värmer! En ny prenumerant innebär för mig samma som för alla bloggerskor - bloggen uppskattas, har ett syfte och en mening och givetvis "pushar" detta en till att fortsätta skriva, mycket och ofta, och utvecklas.



Jag tackar för din tid, och hoppas att du tar en titt. Ha en fortsatt trevlig dag!

2009-05-18 @ 11:45:11
URL: http://www.metrobloggen.se/offer
Postat av: Olivia

Fin bild . :)<3

2009-05-18 @ 21:09:15
URL: http://oljivia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0