Driv i omklädningsrumet





Loveu mimmi <3

Ballooooooonger .




1 . Mimmi och vår klass ballong rosa ofc :)
2 . Ballonger
3. Ballonger

Hejsan , som en tration på valborg i vår skola läser  en från varje årskurs en dikt på senen för hela skolan på 900 pers . haha ! och så släpper varje glass en varsin ballong .   Haha kommer masas bilder från dagen sen eller ahh massa och massa . sen när olivia skickat dom . haha . Pusssssssss!

Dagens låt


Akon - Beautiful

Dagens .



Solisar : Ginatricot
Oversize : Ginatricot
Jeans : Weakday
+ Skinn jacka : Cubus

Randombild


(körsbärstomater på båda sidorna i kinderna )

Aja ville bara skriva har tittat på andra avenyn . Och ska lägga mej och tita på teve nu men ja stänger av datan för ikväll . Puss!

Dagens låt


Marie Serneholt - Disconnect me

Hitta hem


old

Tjooo alla läsare . tog mig ett bad . Mamma komm vi åt soppa med vitlöksbröd och efter det gjorde jag egen hallon glass mums . Nu sitter jag hära i mjusar stor tee och en tjockiiströja . men nu ska ja forsätta titta på hitta hem man blir ju helt kär i dom små liven . Puss!


Sjuk


Jag är sjuk inte kul haha !

calippo

Jätte sugen på calippo 

 när mamma kommer hem från jobbet har hon iallfall med sin vanilj glass
... det får duga haha!


 


R.I.P


bästevän .

har prov imorn men inga böcker för ja har ju varit sjuk . Men bästis är så gullig så hon ska komma och lämna dom till mig . Det kallar jag en äkta vänn . Puss på dig . Älskar dig !


nu är dom gifta på riktigt




posh24

cocoo.se



underbara läsare


sommras .

Hej alla underbara läsare . sjuk idag igen :(  Mitt huvud gör ont som jag vet inte vad !  ont i ena örat också .  Aja nu ska ja kanske sova jag vet faktiskt inte . Puss!

godnatt


© mig

Godnatt sjuk som sagt så ja ska sova nu . Puss!

Brun (a)



Igår när vi städade med klassen sa några att ja blivit brun och idag när jag komm till mamma sa hon att ja hade blivit brun så jag antar att ja har blivit lite brun iaf (a) Jätte glad haha för ja har dåligt pigment så jag brukar inte bli brun så lätt men i sommar då . då ska ja ha finaste brännan (a)

Dagens låt


 Lorentz & M.Sakarias  - Mayham

TILLBAKS FRÅN LAGNINGEN .

'

Jippiiiiiiiiii !

Sova . Me like .


© mig .

Tjaa . Har varit hemma och varit sjuk idag . Har haft jääätte ont i huvudet och ena örat . skit oxå ! annars då ja vaknade vid sju och sommnade om tills 11 och sen somnade jag igen och vaknade  kvart i 1 duktigt anna . Jag var så trött så jag somnade om till fyra . hehe ! riktigt duktig på att sova jag . Annars då landade precis hemma hos mamma eftersom det är måndag och jag byter vecka . Har ätit glass och varma hallon . mums ! Och nu mår jag lite bättre . Men ni får ha det så bra så hörs vi ^^

Tips om blogg .



Rebecca .

Hon tar super fina foton . Och jag tycker defenetivt ni ska besöka hennes blogg . Hon är värd lite extra besökare tycker jag .

Amanda . bästevän .



några av alla tusen bilder jag har på amanda från i helgen :P


Kärlek .



© miig

P u r p e l



© moi .

Tjenare . Denna helg har varit underbar om man ska bedömma efter vädret men annars så har jag varit sjuk idag igen mår riktigt dåligt har super ont i huvudet . vaknade nyss gick bara upp för att skriva lite i min älskade blogg men nu ska ja lägga mig igen .

bildbevis .




Man kan väll sammanfatta dagen som - sola , städa med klassen , sjuk ! kanske stannar hemma imorn ska lägga mig snart mår jätte dåligt


badat:O



©

Amanda kom hem för en stund sen . Amanda fick för sig att bada ... så vad gör man ? går ner till badet endast 100 meter härifrån och gissa vem som badar , HON ! hahaha idag har jag bara njutit av solen ingenting annars varit med becca som vi ska gå till nu , jalla bye!!

flowers .



© moi

Hejsan , man kan ju säga att dagen är underbar . titta bara solen . den skiner på och ihelgen ska det bli strålande . Helgen ska spänderas på landet mysmys . hihi amanda kommer ut imorn . trevlans :P Kameran hänger med ut . Puss på er !

morsning korsning .

Häjsväjs . Alla galna och söta läsare . thihi ! Dom kom hem vid halv 11 igår och då hoppade jag i säng . Var super trött Annars då idag kommer städaren . Och vi måste plocka undan innan hon kommer . Så det ska ja göra nu . Men ni får ha det jätte bra . Puss och kram alla underbara läsare ,



©


förlust :/



tjollahop  . förlust mot götet . känns piss dåligt om jag ska vara ärlig . Pappa och brorsan har varit dära . Påväg hem nu hoppas jag . Idag har jag varit och badat med erika sen pankakor och sen har jag bara sutit hära sen dom åkte iväg på matchen . Annars då nu är det dags att plocka fram vår skorna eller det vart ju det för ett tag sen men nu känner man verkligen att man inte kan gå med reebook skor längre .  Men iallfall ni får ha de så bra så ses vi imorn . kissies and hugs

10 saker du kanske inte visste om mig .

  • Jag kan inte sova om garderobsdörren är öppen
  • Jag hatar att sova ensam hemma
  • Jag är glädjedödare . thihi
  • Jag har häldre en äkta vän än flera "lossas"
  • Jag älskar min kusin fast jag bara träffat den en gång
  • Att jag hatar verkligen att läsa
  • Jag är väldigt kort endast 1,54 thihi och går i sjuan
  • Att mina favorit parfym är ralph lauren
  • Att jag hejar på hammarby i fotboll
  • Att jag alltid sommnar när jag startar en film .

TJUUUUU!

Hej på er alla Annas söta läsare, Mimmi här och skulle bara fixa små grejer på annas blogg så jag slängde in ett litet inlägg. Puss på er alla och läs och komentera Annas blogg mycket för då blir hon GLAD ! :)

Min blogg, http://costly.blogg.se

dikt .


©
 Du var min stjärna .
Som lyste upp min dag .
Som fick mig att älska .
Du var den som var underbar !
Du var vatten jag var eld
Du var stjärnan jag var månen 
i´m never gonna let you go !

så poetisk jag är (a) hahaha!!

seterra !

tjo flöjt imorse stog klockan på 05:40 för skulle upp och spela seterra ni kanske inte vet vad det är och det kanske låter konstigt att jag går upp bara för att spela spel ? haha . Men jag har geografi prov imorn man ska kunna alla länder i eorpa och jag kan typ sero . Hahah ! och vart dom ligger och allt . Spelade det igår också därför dålig upptatering . Tack kim för tipset iallfall :) <3 Sen iallfall igår var vi lite slöa hära så vi åt på pizzeria och när vi kommer dit så säger pappa till oss mig och min bror asso . Är inte det dära doggedogelito som går dära? Vi bah ehh jo . hahah ! Och min bror satt typ och stirrade på han . haha ! Och han bah titta tebax . hihi ! Men nu ska ja spela seterra mera puss på er !!!



Purpel flowers on the mark.



©Moieee !

Tjaa alla underbara läsare som dock börja minska . Men inge sura miner min blogg ska vara glad haha ! Annars då har varit typ hela dagen iskolan med oliviiia och min ( hennes ) älskling haha jag snackar inte om boys nu jag snackar om hennes ´kamera , Har sprungit runt med den och taigt massa ointressanda bilder haha , xD Hahaa kim vet varför (a), Eller fotade hansbyx  knä som hade gått sönder .och typ snören på kläder och inne i våra skåp haha alltså helt ointressant . Hahaha men ni kanske får en bild bomb när olivia skickat över alla bilder . hahah ^^  Men ni får ha det så grymt bra så hörs vi

frulle brulle!


©

nu ska ja äta en god frukost bestående utav kiwi banan och yougurt får se om jag ska testa på en ny vi köpt hem , choklad yougurt fast det låter ju helt crayzy !!!


a girls dream!




Duktig flicka . thihi !


©
Nu ska ja plugga  ( duktigt anna ) . Puss på er !

Huset utan tak .



© moi - Påsklovet 2009

Har ni varit dära ? Det flesta känner nog till vad det är för något :D <3

oskarp


©
Gillar verkligen fotot . Fast den är så oskarp ! Gillar ljuset och ah haha me like <3

är jag från chicago !

Det gick sådär att komma till Louise. Annas mobil är på rehab och så missade jag tuben vi skulle träffas på sen gick vi om varandra totalt. Till slut kom vi iallafall dit. Vi va med Louise och hennes kompis Elin, hemma hos elin. Vi gick ut med hennes stoora hund i en timme. Sen skjutsade hennes mamma oss till bussen och jag och Anna va lite galna på vägen hem. Va hemma hos anna en liten stund efter det men bara typ en halvtimme. Haha det va roligt även om jag och Anna va en aning irriterade på varandra efter att vi hade gått om varandra. Haha juste på tuben hem sen va det en kille som bah -ni är från chicago va? ehh näää

Kopierad från Amanda pallade inte skriva själv hahaha !  Åhh amanda du snodde min rubrik jag kom faktiskt på den xD

Är inte på blogghumör bloggar imorn xD puss . BTW 1-1 hammarby- djurgården nu .


Kissies .


Nu ska jag iväg igen slutar ju tidigt på måndagar men nu ska och träffa louise kollo kompis med amanda . Puss! bloggar senare

STEP UP !

                                      

har totalt fasnat i mitt huvud jag vet att den är ap gammal och att jag hatar darin i övrigt så är detta väldigt konstigt men ändå har denna låt faastnat dära uppe i huvudet . Iriterande!!
tjenare mittbena alla goa glada läsare ^^ xD har inte så mycket att säga som sagt ny design på väg . Annars då igår bad jag becca skriva ett inlägg . fast det gjorde hon inte haha ^^ loggade ut vid halv 10 tiden och satte mej vid teven istället . hihi ! aja nu ska ja sticka thihi . Pusssss!

;D

en fågel viskar i mitt öra att en ny vårigare / sommrigare design är påväg trevligt va ?

Omg . hahaha!!!!



*ASGARV*

Gb glass .


Vilken är eran favorit glass genom tiderna ? Min är defenetift solero shots . Är jätte sur för dom tagit bort den väldigt länge sen men ändå . Åhh tusan !!!

plättar .



© påskas!

Tjoho på er läsare . är hemma hos min pappa nu stack upp för att ducha och blogga lite . Nu kanske det låter som ommormor inte har någon dush men det är bara så att ja inte gillar att dusha hos andra och ändå när vi bor så nära så . Aja ska bara skriva lite . Igår till middag vart det kött och ris haha min mormor är smart det har jau varit påsk så hon färgade risen gul :P hihi ! Det är iallfall jätte fint väder ute . :D Annars då tillbaks till maten igår kväll gjorde min favorit efterrätt chokladmouse . Mumsens ! Och sen framåt tio tiden satte vi oss och åt bullar , thihihi . Imorse när jag vaknade hade mormor gjort plättar till mig och brorsan . hihi så det vart min frukost . men nu ska ta mig och ge mig ner till mormor igen hon undrar nog vart jag är xD . Hahha ! Pussssss!

med systemen i handen

går jag ut och fotar , Nu  sitter jag hos min pappa nykommen hem från stan . Men nu ska jag ut med systemen ooch fota lite .  föresten kanske inte skriver mera idag för jag ska slagga hos mormor , och hon har ingen data . Så ni får ha det så
trevligt kissies and hugs from ///
 

Häjsväjs



© me

Hejsan sväjsan . Idag blir det stan med natou . hihi ersänn att ni älskar hennes namn ? <3 Hahha . Annars ska jag sova hos min mormor ikväll så det blir inte så mycket upptatering . Bara om jag springer upp till farsan . Heheh ! Aja men vi hörs väll alla underbara läsare . Kissies and hugs .

Bjussar på den :P

bjuder på den , puss puss hörs imorn :)

pigelin



bilden är några veckor gammal . inte för det spelar roll hahaha !

Shulululu . Idag har väll skolan varit som vandligt , eller inte :P <3 Hahah kezaya och mimmi vet varför + lilla nellie (a) På lunch rasten fick jag en pigelin av mimmi ,tack ska pejja tilbaka på måndag men ändå hahah . Men ni får ha det så bra vi hörs !

Mys



©

Nu ska jag sätta mig och mysa med popcorn och titta på teve om jag orkar poppa hahha !

Sötnos .



©
nu ska ja och misse ut på balkongen och mysa .

Candy


©

Vad är påsk utan godis? Själv har man godislöfte så jag fick nöja mig med lite natur godis .

Dagens och dagen haha .


Lee jeans : JC
Tee : Lindex
Tjocktröja : Louise's H&M divided

Tjoo läsare idag hade jag ju som sagt utvecklingsamtal . Tyckte det gick ovandligt bra hahah har väll varit sköntsammare än vandligt . Pappa var iallfall glad (a) xD haha .  Annars då tänkte när jag kom hem att ja skulle vara med moa men hon kunde inte typ . Sen så tog jag mig ett barn(skrev fel menade bad haha ) filade fötterna målade tånaglarna mm . Men nu ska ja lägga mig och titta på teve , eller nej först ska ja ringa mamma som inte är hemma än , Hörs imorn soo long suckers ;D

Cleaning mousse



 TIPSAR . finns att köpa på apoteket och man blir jätte ren och fräsh i ansiktet :) Kommer inte ihåg vad det kostar men det är deffenetift värt det inte för att jag tror det kostar så mycke men ändå (a)

Pussis !

Muffins .


©
vart ni lite sugna nu ? det vart iallfall jag men jag är så otroligt nöjd med första bilden tycker den ser så smaskig och ändå mera som ett foto . Haha ni kanske inte fattar . Men lite sugna vart ni iaf ersänn xD

Febb - världens skönaste mäniska !

L : fattar att du menar mig " anna/ louise gumman"...?

Anna / louise gumman : va

L : ditt msnnamn?

Anna / louise gumman: min kompis

L : ja fattar det!

men ah va seg du är, ja drev, haha

men ja.. det tyckte inte du va så kul? ;P

Hahaha ni kanske inte fattar men på msn går jag under namnet " Anna / louise gumman !
När jag då loggar inn skriver "febb" förstår att du menar gumman hahaah . asso detta är värdens skönaste mänsika alltså febb . Menade såklart min kompis louise och inte febb för henne känner ja ju inte(a) Hahaha tipsar om hennes blogg oxå när jag ändå håller på . Många vet nog redan vem hon är men ändå :)


skary

Hejsan svejsan gött fölk :D  Sitter hos min pappa nu ska snart gå tillbaks till skolan ska ha utväcklig samtal , spänade ! hahaha men det ska nog gå bra hörs senare  . Puss :D

dagens .


tjofläjt läsare . vad händer ? denna kväll har jag väll bara tittat på du är vad du äter haha och firat att mamsen har fått löneförhöjning med en liten "daim tårta" vet inte vad jag ska kalla det men ah god var den iallfall fast kladdiskaka är godaare tänk en frödinge me grädde och hallon mums nä nu ska ja sluta drömma här har ni dagens outfit :


Mobil kamera ( mammas)
lee jeans : JC
långt linne : Ginatricot
kofta : Ginatricot

varken min eller brorsans kamera är hos morsan ska nog hämta min imorn . Men ses imorn . Pussssssssssssssssssssssss

summer feelings .





©
av dessa bilder får jag verkligen sommarkändsla ! En fågel viskar i mitt öra att det bara är lite mera än 50 dagar kvar till skolavslutningen .



HUMOR PÅ HÖGNIVÅ !


halv timme .


bilden är tagen av mig och får inte kopieras ©

Hejsan komm hem för typ en halv timme sen , sen dess har jag väll bara gjort ingenting typ . Efter plugget skulle jag ingetligen bara hängt med alexandra men istället så kommer johanna och michelle och vi hänger med dom till gulmars och så sticker michi och jag johanna och alexandra gick runt lite dära hahaha sen gick vi till tuben och åkte hem dom åkte till johanna och jag åkte hem . Men nu ska broder ha datan . Kissieeees!

dagen i filmer

http://stugans.blogg.se/2009/april/spioner.html#comment Hahaha ni måste bara se . idag var jag i farsta och då hade jag och amanda lite kul , lite för kul kanske (a) XD


Annars då tittat på andra avenyn . efter det tvättade jag ansiktet och gjorde någon form av rengöring vet inte vad det heter . super bra lovar att lägga inn bild på den imorn och tipsa er . Men nu ska ja lägga mig och titta på teve , haalleluja !

mjusik .



Tja alla läsare. hur mår ni ? själv mår jag toppen . Solen sken som tusan idag jag hade solisarna och ahh iofs var det första dagen i skolan efterlovet men det klarade jag galant . hehehe !  alla verkade tycka om mina slingor idag i skolan iallafall fick mycket beröm för dom ! :D Just nu lyssnar jag väll på musik och pratar med fanny sis <3 Håller på att fixa hennes blogg också .  Men ni får ha det så bra så ses vi senare . Pusssssssssssssssssssssssssssssssss !


dagens .





lack leggings : Ginatricot
oversize tröja : Ginatricot
Solisar : Ginatricot - dom ser jätte repiga ut på bilden men dom är inte det .

Yes i love ginatricot !
 

koss is love .




Tips : Koss finns på elgiganten , teknik magasinet , åhlens . ahh typ överallt ! Älskar dom och så är dom så billiga 370:- biliga och billiga dom är billigare än andra hörlurar iaf .

white .



©

Morsning korsning . Sovmorgon till 11:40 skönt ! gick ändå upp tidigt . har hunnit ducha . ska föna håret snart . Platta det fixa ordning mig och sånt . Ska bara låta håret självtorka en stund . Hur mår ni försten ? Jag mår bara bra . Eller iofs är jag jätte trött har ju lixom vänt på dyngnet . (a) men så blir det ju sovit länge varit uppe sent .  Skriver snart igen  , kissies and hugs ! /// Meee !

efterlängtade bilder.



©

Tzatsiki .

Förlåt för att jag inte skrivit , kom hem igår åkte direkt ut till landet . Var med claudia och becca som var här ute  , claudia hade med sig sin hund oxå , hahaha krull tott !! :D men jätte söt . annars då idag har jag varit med dom ibörjan sen typ hjälpte jag farsan hära . Med att klippa buskar och sånt . Bilderna från dagarna i västergötland kommer later . När jag är hemma asso . Men nu ska jag snart äta ska se hur långt pappa kommit , kött och klyftpotatis .. dock har vi ingen tzatsiki . Puss!



bjuder på den , cornelia och jag 2006  i think .

påskmiddag.



gammla bilder har ju inte laddat inn nya hära . Men nu snart ska vi äta påskmiddag mums!

fyller på i think .

nu iväg och shoppa lite (a)'



HEMMA - NO SHOPPING !!

Chirre .



Jag och linneah ibörjan av förra sommaren .  ganska bra upptatering hära nere men det blir såklart roligare när ni får se alla fina bilder . Idag har vi varit först hos mina kusiner . Sen åkte vi till mammas barndomsvän där jag fotade jätte mycket och ganska många bilder blev bra , där har ni något att se fram emot ! Svarar inte på kommentarer för det känner jag att jag inte vill . Bara vissa . Men ni får ha det så bra så ses vi . ( inge mera idag iallfall ) Puss och kram på er nu ska ja öppna min chipspåse!

pusspuss




min super söta katt . förlåt för gammla bilder har ju inga nya men när jag kommer hem då ska ja bildbomba er , hahaha !
Men annars då snart ska vi dra upp till mina kusiner . Mys träffar juu dom typ bara 3-4 gånger per år , men förlåt för jag inte svarat på kommentarer gör det när jag kommer hem . bloggar när jag bloggar nästa gång hahah , pussssssss! GLAD PÅSK FÖRESTEN .

MISS U .



JAG SAKNAR DIG , ! MITT LYCKO PILLER!

en hällsning .

Hejsan , skriver nog bara ett inlägg hära nere i landet . Jag vill lixom passa på att umgås med släkten när jag är hära . Det är ju så fint väder . komm hit för någon timma sen . Och har varit nere och handlat . Har hjälpt morbror med maten har hackat sallad :D annars då mår bra och så . Men nu ska ja dra puss puss som sagt ingen upptatering hära nere i typ .  Men nu ska ja kolla om wii kontrollerna laddat klart . upptaterar när jag har lust nästa gång då svarar jag oxå på kommentarer . !

Me like <3





Ginatricot : 79:-
H&M: 59:-
vet inte men kommer ihåg att dom kostade : 200 :-

Synd att dom är lite sönder alla förutom gina okej två stycken men ändå thihi (a)  Som ni kanskse ser har dom sista ingen sån dära som är behaglig för näsan och dom från hm dom har tappat en mutter , svårt att förklara :D <3 Men isommar ska ja införskaffa mig ett par rosa defenetift !! Puss på er hare så bra så hörs vi kanskse inte mera innan söndag . kissies !!

Bilden har inget med inlägget att göra ...


bilden är tagen av mig och får inte kopieras .

.. Men det ser så tomt ut utan . Hejsan svejsan , Amanda gick nyss . Vi gjorde väll inget specielt spelade basket . Vann första delen . Gick inn spelade lite till . Ahh sen tittade vi väll på teve . Hahaha ! och sen så ahh gick hon nyss .  Men nu ska ja lägga mig faktiskt . För imorn åker ju jag men skriver innan jag åker . Pusssssssss!

bebis .


tindra bebis . ♥ imorn ska alla i släkten träffas hemma hos min farmor men är ju inte hemma ska ju bort några dagar . Men gums du ska veta att JAG ÄLSKAR DIG !

Ny slingad och fin .



Komm precis hem slingade ju håret . resultat här ovan . Dock så ser man inte så mycket på bilden . Men jag är nöjd . Hahaha annars då gick vi lite i farsta jag och becca och louise <3  Hade ju inte träffat henne på jätte länge . Men nu kommer vi snart ses igen eftersom ja lånade hennes tröja . Hahah så när jag stigit av tuben kommer vi ju på det . Hahaha ! Men sen ringde jag henne och på måndag ska vi ses igen . Jag och Louise . saknar henne redan ♥ Men nu ska ja svara på komentarer . Senare kanskse ska träffa amanda . Hon har mina hörlurar . Puss !

Yellow and purpel



bilderna är tagna av mig och får inte kopieras .

Godmorgon alla underbara läsare . Idag är iallfall jag glad . För det första ska ja slinga håret . Resultat kommer självklart upp i bloggen . Och sen ska ja träffa en kompis som jag inte sett på ett halv år . Det ska bli grymt kul vi ska tralla runt i stan med en annan kompis också . Titta i afärer och så . Köper inget för jag vill vänta tills ( överaskning ) :D Dom dagarna som kommer kommer det inte bli något upptatering alls tror jag men ja upptaterar mycket tills imorn . Men ah ni får ha det så bra så ses vi , Puss och kramisar

sov sött !


bilden är tagen av redigerad av mig och får inte kopieras .

Hejsan svejsan läsare! Haft en bra dag ? Det har jag solen har lyst som ja vette fan :O Ursäkta orden men den har ju det (a) Me like !  nu ska ja göra katten sälskap i min säng vi ska mysa och kolla på teve . Hörs imorn med ännu mera bilder outfit . ahh u name it ,  puss och kram !


shorts och t-shirt .




Jeans shorts : Replay
T-shirt : Cubus
Solisar ( skrolla några inlägg ner ) : Ginatricot
Bikni :  Roxy .
Armband : Gjort själv (a)

I ♥ Music



Med musik och sol kan väll inte livet bli bättre ?

bilder från idag .


Modell : Amanda
Foto : Jag

Idag har jag varit med amanda . eftersom ja vaknade väldigt tidigt har jag hunnit med ganska mycket idag . När jag komm till amanda imorse så åkte vi till stan . Gick runt lite mina solglasögon (förra) gick sönder och amanda var också sugen på att köpa nya så vi åkte inn till stan . Och köpte varsinna . Amandas på bilden är lika dana som mina ( ett inlägg ner ) Som jag köpte idag . Fast mina är vita och hennes är svarta . hade väldigt svårt att bestämma mig . Men det vart dom vita . Det är ju tråkigt att ha lika dana som sin bästevän .  Sen åkte vi hem och solade typ lite mera än 1 timma eller kanske två hahaha . kommer inte ihåg . Men sen åkte amanda hem . Och jag stack till farfar . Komm precis hem men nu ska ja äta . Puss och kram love u all !

Kärlek till mina nya glajjor.




Ginatricot : 79:-

2009

 
Duvet att du lever i 2009 när;

1. Varje gång du går på fest kan du dagen efter se bilder på dig på facebook mm.
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på flera år.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
4. Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tv'n istället för att trycka på en knapp på tv'n.
6. Din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.
7. Du läser listan flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjukt det egentligen är att sitta här och läsa den här listan.
9. Du var för att upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.
12. Kopiera denna ifall du gick på det, som jag vet att du gjorde!

Replay



Igår var ja ju ja tvungen att ta på mig något kunde ju inte gå med bikni hela dagen till centrum och allt så det vart mina shorts jag klippt själv ( stolt ) och en stor t-shirt . men nu ska ja hemm till amanda och sola . kanske upptaterar därifrån annars så hörs vi  . Puss på er läsare!

Påskliljor.



Bilderna är tagna av mig och får inte kopieras .

När det står påskliljor på bordet . Och det är lite tuppar/hönor här och var då vet man att det är påsk . Föresten har ja glömt att berätta att ja har systemkameran den hära veckan för jag tog den från papsen ;) . Hihi tack för att ja fick ha den hos mamsis pappa . Puss!!

vad gör jag uppe ?



modell : Amanda Fotograf : Jag - bilder från igår ( Ej seriösta )

06:50 - Jag är uppe det är lov och ändå jag brukar sova typ ap länge . Och jag har typ varit uppe nu i halv timme kanske . men ah skriver snart igen . Men först ska ja svara på lite kommentarer . Puss!

solglasögon .



med det säger jag godnatt!

made .




sötnöt ♥



två utav mina favorit bilder från idag . Foto : Jag  Modell : Amanda

sola .



Bilderna är tagna av mig och får inte kopieras .

Idag har jag spenderat två och en halv timma på balkongen i bara bikini och solat (a) Hahaha ! tillsammans med min söta kissemiss . Hihi myspys .  Låg dära och lyssnade på mp3 . Köpte den för typ ett år sen och har inte andvänt den ett skit . eller exakt ett årsen . Och har inte laddat inn musik sen dess . ¨Så härligt att hära gammla låtar som man lyssna på då . Sen vid fyra träffade jag amanda vi köpte glass . Hade endast en t-shirt och shorts . xD Vadå ska man inte passa på när det är så bra väder . Sen var vi ute tills typ sex :) Vi fotade lite oxå . Bilder kommer senare . Puss på er!

H&M skor


super söta skor 98:- finns också i vit


ballerinas 129:- finns även i blommigt och svart


"strandskor" 98:- finns även i ljuskastang och korall



Ska ut på balkongen och sola nu , skönt !

Gran.




the sun is love .



Igår kväll spenderades med popcorn framför teven . Van veteren . Men nu ska ja hoppa inn i duchen sen ut i solen .
Försöka hitta någon att hitta på något mera .

BTW : GRATTIS MITT 900 INLÄGG NU ÄR DET INTE LÅNGT KVAR TILL 1000 :)

min dag.



Hemma från landet . Korvstråganoff . Systemkameran . Keps . Kissikatt . Msn . Rengningt .

Sun .



bilden är tagen av mig och får inte kopieras .

Hejsan  , Igår var det värsta vädret och idag är det typ sämsta vädret . Det typ duggar . Ursäkta men jag är pissoff på vädret just nu jag som hade tänkt att ta på mig shorts och allt . Och hade planerat värsta fina vädret . Men ah nu fick det bli enkelt . Jeans , t-shirt , tjocktröja , Och skinnajacka . F****N ! Jag vill kunna gå med shorts sola och allt . Puss på er nu ska ja försöka få mig ett leende .

Massa färger .




bilderna är tagna av mig och får därför inte kopieras . ©

Jag vet påsklämmor . Men dom är faktiskt riktigt roliga att fota . pröva själva :)XD

Dagens .



ursäkta bleka lilla jag men aha här har ni den dagens : Lackleggings : Ginatricot Långt linne : Ginatricot Skärp : ingen aning Tjockiströja : Australien . Solisar : Vet inte .

purpel .



bilderna är tagna av mig och får inte kopieras .

Detta är några av alla bilder jag tagit idag .

finalen av wildkids .

Hej , Hur mår ni ? själv kan man ju inte annat än må bra i detta fina väder .  Jag har tagit massa fina foton . Eller fina och fina hahaha . Jag vet ju inte hur dom blev än . Har tagit typ 600 så någon måste ju blviit bra . Resultat får ni senare ikväll för snart ska ja äta grillat . Mums ! Kött och klyftpotäter :) Mums mihihi ! Nu ska ja svara på komentarer . Kissies !! nu ska ja se på wildkids oxå

Big love from me !

Brown .



Om det hade varit så hära bra väder , dyngnet runt ´året runt hade jag blivit så hära brun men just nu känner jag mera mig som amanda brevid wiiiit :PxD ( ANSIKSMASK)  Aja nu ska ja sola vidare har legat med min kissie miss ute på balkongen i typ en timma , så skönt . Puss på er !

Vädret .



godmorgon , jätte fint väder ute ! Kanske ska till landet idag . Skönt . Men nu ska ja  gå och äta frukost . Puss på er !

ShOpping



H&M 109:-

köpte oxå lite mitt favvis shampo och impakning från loreal .



ses imorn bitti eller aah när jag vaknar (a)

dagens .



dagens förlåt att man typ bara ser lite mera än halva .

Tee : UCLA .
Jeans : Cheapmonday
Tjocktröja : Fredperry
Halsband : H&M ( syns inte )
solbrillor : H&M

Första blommorna har ploppat upp .



bilderna är tagna av mig och får inte kopieras .

kompakt kameran därför inte bästa bilderna man kunde få (a)

LOV ! :D

aja förlåt för ingen upptatering igår och troligen inte så mycket under tiden tills jag kommer till pappa bara när jag har tillgång till data . Just nu sitter jag hos min pappa för jag skulle springa upp och hämta min mobil som jag glömt hära . Kanske tar med mig mitt tangentbord till farsan för det är det som är problemet hos morsan att det gick sönder igår . Igår var jag iallfall och simmade med jennifer , mys ! Sen så åt vi glass på donken och sen direkt när jag kom hem började jag testa på lite olika sett men det funkade inte så jag ringde pappa(experten) men han sa att det var som ja hade prövat (a) Men nu är det iallfall sol och lov så ut med er nu inte sitta inne och slööa nu ska ja och mams åka och köpa en mascara :) Puss på er

påsklov=godis dock inte för mig för jag har godis löfte men hare så bra så ses vi :)

Jeans shorts .




Snygga va ? dom är verkligen mycket snyggare in real :) Jag klippte iaf av ett par alldedes förstora replay jeans som ja fick av rebecca för något år sen . Men jag är ju väldigt liten och det är en 27a :) Och jag har ju alldedes mycket mindre än så eller jag har 25 men det är stor skillnad pluss att dom är baggy så dom är väldigt stora . Jag är iallfall nöjd :) Puss!

Godnatt vet inte om jag skriver mera för ikväll !

Rösta (a)

http://fashionbylinnea.blogg.se/2009/april/vote-people.html#comment

Rösta på mig då är ni änglar (a)

Solisar .


Bilden är från isommras . varför ska ja alltid ha så otur och bli sjuk dom dagarna man kan andvända solisarna . Bara för att jag är frisk nu . Kommer det säkert spö regna imorn . eller nu i bättre tankar . Idag till middag åt vi ungspankaka . Mumsens . Puss på er . Nu ska ja göra en sak :) Ni får säkert resultat någon gång :)XD

tanks mamish :D


denna köpte hon alldrig smakat förut men den var riktigt god faktikst den får 7 av 10 i betyg !

utan att behöva säga så hära : Mamma kan inte du köpa lite ben and jerrys . Så kommer hon hem med en och säger ja har köpt ben and jerrys . :D Mamma vet hur man botar en sjuk liten dotter .

TIPSAR DEN GLASSEN VERKLIGEN!

TIPS .



bild tagen av : Http://monkeymusic.blogg.se

Provade den i vintras när den komm ut bara prövade . Och jag älskar den finns och köpa för typ 109 :- På hm åhlens överallt :P <3 Ska tjata på mamma även fast jag är sjuk att vi åker och köper den idag . Mohahaha :)<3


by the way det funkade inte ;/

Mina favorit låtar av angnes .



Kladdissskaaakaa!

Just nu bakar jag faktiskt kladdis kaka vart så sugen på det pluss att man ändå inte har så mycket att göra när man är sjuk . även fast ja känner mig sågott som frisk nästan . Puss!!

12:00:34

Godmorgon , Väcktes vid halv sju men var jätte försyld så jag stannade hemma idag . Tog nässpray och nu är det bra igen . Okej jag kanske sov från halv sju till nu så det är ju inte så konstigt men skönt är det iallfall . Puss på er ! nu ska ja svara på komenterar .

RSS 2.0