Godnatt

Godnatt nu ska pappa ha datan resten av kvällen och jag ska titta på brottskodförsvunnen tror det börjar snart så måste dra :) Föresten angående komentarer , Forsätt skriv hihi tycker det är roligt :) ! Jag har svarat på några nu men hinner inte flera pga att brottskodförsvunnen börjar nu haha ! men svarar på dom så fort jag får tillefälle så var inte rädda att dom är bortglömda för det är dom ABSOULT inte . Om jag pallar nu ska jag poppa popcorn annars har ju ja läsk och det duger väll haha ! Men nu ska jag kolla om det har börjat det har det säkert men ja offrade mig lite och skrev lite i bloggen


Min sötnos för två årsen när han inte var en liten tjockis som han är nu :) Hihihi! sööt va?

Skid backe .

Idag har jag varit hela dagen i flottsbro som ligger utanför huddinge och åkt skidor . Det var jätte kul dom gånger man inte ramlade men det hör ju till hehe :) Jag ramlade ganska offta har inte åkt skidor på två år så skyller på det x)  Sitter på pappas data den är så jobbig att skriva på  . Knapparna sitter helt konstigt tycker jag haha eller så är det jag som inte är van vid den , Har typ två sider obesvarade komentarer så om pappa inte ska ha sin data får jag väll sitta och svara på dom nu . Men annars gör jag det så fort jag kan ! Lovar ! nu ska jag lägga inn lite finare bilder från förra året vid denna tid på året eller kanske inte riktigt men det är vår iaf :D




© pannas .

Tyckte att mina läsare behövde lite vår :) även fast det bara är bilder x) hihi !

halv åtta

Tja idag hade jag ju väldigt brottom när jag skrev sist var nämligen så att vi skulle åka till badet syndpolen för att bada . Nu har jag kommit ut till landet kommer inte skriva så mycket i helgen . För imorn ska vi göra en annan rolig aktivitet pluss att jag lånar pappas data och han måste jobba på den men ja skriver så mycket jag kan , har fått inn massa komentarer men hinner inte svara på dom riktigt , Ska titta igenom lite foton som är väldigt gammla . sen ska jag sova ska upp halv åtta imorn .



För två årsen om inte tre på kolmården :) R.I.P min västen för jag älskade verkligen den . Godnatt :)


Prottom

har lite prottom nu måste verkligen gå hinner ingenting för nu är ja stressad ! puss skulle bara skriva lite .

Mcfly

Mcfly - Stargirl



Mcfly - That girl


 
Sommaren 07 eller 06 kommer inte ihåg så älskade jag mcfly och då menade jag verkligen älskade . Dom hära låtarna var mina favoriter eller om jag tänker efter dom ända jag lyssnade på . Nu tänkte jag återuppliva dom hära låtarna eller vad man ska säga och lyssna på dom en gång . Och jag älskar dom fortfarande märker jag . För nu har ja bläddrat mellan dom låtarna ett par gånger . and i love them :)

Godnatt

Godnatt ska nu lägga mig vid teven och titta men stänger av datan för ikväll puss <33

Dagens .



Jeans : Lindex
Tjocktröja : Fredperry


Tipsar om hörlurar .




Något jag starkt rekomenderar är Koss hörlurar . Så grymt bra ljud ! Och väldigt billiga för att vara hörlurar . Finns att köpa på Onoff för 349:- och på åhlens är dom dyrare . tror dom kostar en hundring mera eller något . Men jag rekomenderar dom stort :O så grymt bra . Fick själv mina i julklapp . Hihi påtalombilderna så ser man bild nr två ser lite sajjk ut det är nämligen så att man kan knäppa ihop dom på ett sett så dom tar mycket mindre plats .

tjooho nu ska ja skriva ett blogginlägg med inte så mycket fakta utan min outfit x)<3 

Ska sätta mig framför teven med


Ni väljer !












Ni väljer om ja skaffar den svara kommer ja självklart fixa så det är svart bakrund så det smälter inn :D

Så nu snälla ni som ser detta att alla komenterar vilken jag ska ha ni väljer faktiskt nu ska jag upp till äfären :D


Tindra .

Bebis fyller en månad idag ni som inte förstår snackar jag om min söta kusin Tindra så jävla söt asso .  Hihi har bara sett henne i webkameran änn så länge men denna vecka ska ja se henne och det har ja bestämt hähähäh(a) Om jag bestämde skulle jag sett henne för exakt en månad sen  .  Grattis på en månadsdagen :) <3 Kusin älskar dig plutten ♥


http://sessankarro.blogg.se ( syrran till bebisen som tagit bilden )
För en månad sen satt jag hära och höll på dö var så lycklig hade fått min lilla bebis kusin som ja väntat på i nio månader . Min Farbror hade blivit farsa för tredje gången . Denna gång vart det lilla Tindra som bebisen ska heta . Så ootroligt sööt  drunknar av hennes söta bebis ansikte hihi .  Min ögonsten Jag älskar dig hihi ! även fast ja alldrig träffat dig men jag vet att karro visat dig detta inlägg så nu vet du hur mycket du betyder fast vi alldrig träffats .

Big love to you !

Rubriker är svåra att komma på !



Hejsvejs . Hihi rolig hällsnings fras . Haha hade lite tråkigt kom precis hem från farfar så jag satte ihop ett colage på tre bilder från hongkong våren 08! saknar som tusan asso.. vill bara tillbaka och få inte tala om australien ! :O <3 Är det bara jag som vill utomlands? (x <3

Flo-rida



Har verkligen fasnat på denna låt med Flo-rida . Såg han i sommras på ung 08 på thevoice konserten inte för att ja såg mycket haha men ändå x) sen dess har jag börjat gilla hanns musik .  Tänkte i framtiden alltid börja med en youtube / musiklipp på morgonen innan plugget . Men nu är det så att jag har lov hehhe annars skulle ja inte vaknat för typ en halv timme sen . Men det är faktiskt jätte skönt att sova typ 11 timmar :O <3

aja nu ska jag fixa orning mig idag ska jag och min brorsa hällsa på min farfar . Mysmys ! hihi
Big kiss / Anna

Måfå.



Copyright ! Bild jag tog på måfå on way to stan :D

Tja hade faktiskt tänkt att stänga av datorn för ikväll nu ska göra lite nudlar och sen sova . Sov så gott och komentera mycket hihi tycker det är så kul att svara på alla frågor och sånt när jag vaknar :D hihi puss på er!

Inn med lite nytt

Den Gammla!


Den nya !


                           


Så vilken var snyggast ?

Anna one ice



Hejsan idag var jag med rebecca haha och tillslut så hamnade vi i gallerian efterlite varm choklad och en lång promenix från tc till slussen genom gammla stan . Eller jag kommer inte riktigt ihåg sträckan .. Hehe ! Aja sen dära så var det skridkskor dom hyrde ut gratis och så fick man åka runt dära på plast som skulle vara "is" den var jätte klibbig . Inte för att ja rammlade eller så (a) Haha så dära åkte ja runt och alla typ titta på en . Hahha as pisamt . Fast det pinsamaste var nog när jag skulle lämna tillbaka dom och hon som man lånade av bah : var det kul ? :O Haha vad tror dom hehe men jätte kul att åka runt på typ sex kvadrat meter äcklig klibbig plast som är "is"  :O Haha aja det är vad jag har hittat på idag , Puss på er nu ska jag svara på lite komentarer .

Redigerad


Right now .



Här har ni ett litet musik tips :D hiihi var så länge sen ja la inn lite musik i bloggen . Denna låten är grymt bra . Hur grymt är inte akon på att sjunga ingentligen ?

slinga .



på denna bild ser det ut som jag har en slinga , skulle jag passa i det?? funderar på att skaffa slingor blonda ofc :) hihi skulle vara tacksam om ni sa vad ni tyckte :D <3 Puss på er

Change .

Hejsan .  Igår skulle jag ju träffat jennifer så jag satte på mig lite finare kläder . Men sen såg jag att min tröja var smutsig . Men jag och jennifer gjorde ändå ingenting för det vart lite ont om tid så jag satte på mig detta istället .



Mjukisar : Bikbok
Linne : H&M
Kofta  : Ginatricot .

Men ni får ha det så bra så ses vi :) Puss !  vad händer idag då?

Today's



Tee : Ginatricot .
Lack leggings : Ginatricot

bling bling .





  Nu ska jag och Amanda poppa poppcorn och titta på teve , puss hörs imorn :) <3

Ps . Ni måste läsa amandas historia om min familj och hennes relation .  LÄNK


Bubblor .





Amanda ringde nyss och så här blev konversationen .

DET FANNS HÄRA TEXT MEN DEN ÄR BORTTAGEN AV VISSA SJÄL !

Så nu snart kommer lilla amanda hit får se vad vi hittar på är som sagt grymt trött men blir väll pigg av allt hennes garv :O <3

röda rosor

 

( klicka för att förstora )

Jag gillar verkligen dom hära bilderna , Tog dom för ett tag sen och har visat dom förut men ni kanske inte orkar bläddra i gammla arkiv . Har fått många nya läsare sen dess . I think ! Och jag ville verkligen dela med mig av dom hära suddiga men ändå vackra/fina bilderna . Nu ska jag hitta något att fota har sånn fotolust :) hihi !

header till barndomsvän :)


                   

Idag blev det inget med jeffe så istället så fixade jag min barndomsvän's header :) bloggen hittar ni hära  (länk)

en vårdag vill jag gå klädd så hära .



Shorts , Hårband , Tee och Solglasögon är från forever21.com
Väskan är från Åhlens

dagens mig .



( Mobilkamera )

Hejsan förlåt för jag inte skrivit förens nu men ja vaknade faktiskt typ för 40 minuter sen . Heheh (a) Idag ska jag vara med jeffe lite granna för hon ska på bio senare ikväll . Men nu har jag massa sms att svara på hehe ! ni får ha det så bra för nu ska ja smsa jeffe och säga att jag snart är klar :) <3 Puss på er

White .



Hihi igår komm det lite snöö och imorse när jag vakna känndes det som om det var flera meter snö . Idag har jag varit och bytt mina lack leggings som ja köpte för dom var det hål i när jag köpte dom ? Hmm . Fick iaf byta dom . Det var liten kortfattat om min dag . Annars har jag spräng huvudvärk . Det känns som någon bombar inne i mitt huvud . Inte så nice direkt . Så nu ska jag bara lägga mig ner och kolla lite på teve innan jag ska krypa till kojjs . Godnatt !


red.





Gårdagens .



Svarta jeans : ?
Långärmad tröja : H&M
Halsband : Glitter

Pallade inte ladda inn bilder igår eller jo några men inte just dom hära för dom är tagna på kvällen under beck . Men nu har jag laddat upp den och här har ni den gårdagens outfit .


Glaskula

 

Fire .




bilder .

 

Nu har jag och jennifer kollat på beck och myst :) Hihi nu ska vi stänga av datorn för ikväll puss på er så syns vi imorn :)

Utmanad .



- Gå till dina "Mina bilder"
- Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
- Invitera nya till att vara med på utmaningen.
- Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade

Denna bild tog jag när jag skulle visa er bloggläsare när jag stäadat och hur mysigt jag hade gjort lite rosenblad och sen ett ljus i . Jag utmanar . Amanda Amanda

Nu ska jag och jeffe se beck puss på er !

ett halv årsen



22 Februari 2009



22 augusti 08


Jag och jennifer gick till centrum och handlade och då träffade vi på min bästis som vi fotade oss med för prick ett halvårssen :) coolt va Haha ! Förövrigt så har jag och jennifer varit och simmat idag vi simmade faktiskt en kilometer :O 1000 meter fatta långt haha ! Nooot (a) men för att vara oss är det väldigt långt !!! Jennifer ska sova hos mig ikväll snart ska vi äta tjoooooooohooo nu ska ja svara på lite komenterarer har 21 obesvarade hehe ! Puss :)

nudlar .



Hejsan . Idag har jag bestämt med Jeffe bästis att vi ska åka och bada . Myspys ! Skaffade kort i december men har haft en uppehåll men nu ska jag börja igen det har jag lovat mig själv :) Många som komenterat tror faktiskt inte jag hinner svara på dom men ska försöka .. Nu ska jag göra lite nudlar eftersom det inte blir någon lunch får ja äta brunch nudlar och ketshup ;) Haha ! Men nu fick jag ett sms av jennifer som ja måste svara på ! Puss på er syns senare :) <3

tyck till :)

Nu har jag precis tittat klart på en film och tänker stänga av datan förikväll . NI läsare har varit väldigt många idag och det tycker ja är gyrmt roligt hoppas ni stannar också ! Hehe . Puss på er så syns vi imorn som vandligt :)

Funderar på att platta håret imorn vad tycks??

Ginatricot .



Lackleggings från Ginatricot : 149:- dock lite förstora eftersom dom inte hade i XS .


Tee från Ginatricot med trycket ; N.Y Lovers on tour . : 99:- fick jag den för
 
Vart trotts allt lite shopping idag har handlat upp mitt pressentkort nu som ja fick utav världens bästas farbror som blev farsa för typ tre veckor sen är typ jätte avis på min farmor som sett bebisen har ju inte fått se den änn ..  :(
 på tal om ingenting är jag skeeeeeeeeeeta nöööjd med min shopping idag haha har alltid velat ha ett par lackleggings andledningen till att ja köpte tröjan var att jag inte har någon lång tröja och det måste man ju ha över leggings . :)

Brownie :)



När jag gjorde brun ansiksmask för ett tag sen , Hahaa ganska komiskt  :P<3  Just nu sitter jag hära och väntar på amanda som skulle komentera min blogg när hon var klar men hon verkar alldrig vara klar .. Amanda öka lite om du ser detta så öka (a) hahaha väldigt mycket komentarer får jag och idag har ja jätte mycket läsare . Vad roligt det känns verkligen . :) Puss på er!

bästevän&jag



Idag kanske jag ska vara med amanda det vore kul var jätte länge sen vi gjorde något  sist :) Asso Amanda A båda mina bästavänner heter Amanda det tycker ja är lite kul ^^ . Ska ringa henne efter jag har fixat mig och duchat så nu ska dusha . Föresten har fått säkert 15 komentarer sen ja gick och la mig igår :) Det tycker ja är väldigt roligt . Svarar på dom underdagen eller ikväll eftersom jag ska  vara med amanda kanske :) . Puss på er!

kojjs .

nu har ja tittat klart på beck och nu ska ja krypa till kojjs !

/


gammal bild (a)


Patrik 1,5

Har just sett klart patrik 1,5 har faktiskt inte seett den tidigare men den är verkligen värd att se . Nu ska jag sätta på film nummer 2 . Det blir beck . Haha får se om jag kan sova inatt ,Hehe riktigt mysigt har ja det hära synd bara har glassen tagit slut (a) Hej jag heter Anna och ja är gluppsk.



Men det var ju hallon sorbet och det är ju favvis glassen ( dåligbortförklaring )

todays .



Dagens outfit :  tröja under tröjan : Ginatricot . Tröja över : Ginatricot . Jeans : Weakday(cheapmonday)



Örhängen  från : SIX

mys med mamma .



ikväll blire mys med mamma hon är sjuk och brorsan är hos en kompis och ska slagga dära . Jag har köpt lite fredagsmys till mig själv . Har varit snäll och gott och handlat . Känner mig riktigt skenerös faktiskt . Men nu ska jag fixa lite med min msn som inte funkar att logga inn på . Hmm wierd :) . Puss på er  se yaah later aligaters :P

no more shool :D on one weak !


dagens anna .

Nu när ja är hos mamma har jag dock ingen systemkamera men de blir fina bilder ändå för min kamera är oxå kanska bra men här har ni dagens outfit :


Lee Jeans : JC
Tröja UCLA : Bikbok
Tjocktröja : Ginatricot

Gulligt.



Ett söt halsband .

Nu på kvällen har jag pluggat till mitt engelska prov imorn .. läskigt haha men de ska inte vara så mycket säger min lärare . Säger godnatt nu för jag och mamma tittar på teve/film och kommer stänga av datan för kvällen nu föresten måste skryta lite vi är cirka 900 på min skola och alla hade en tävlig alla i hela skolan fick lämna en sifra hur många plättar vi trodde vi åt på alla hjärtans dag vi åt 1269 eller något och min klass gissade på 1248 tror jag eller något  och vi var närmast i hela skolan så imorn ska vi få piggelin för vi var närmast men nu ska ja forsätta titta  . Puss puss !


söt saxhållare



Yeah kolla våran saxhållare  den är jätte söt haha ser ni att de är en liten gubbe , nej har engelska prov imorn måste plugga puss !



a lotts of candy ,



x2 :)

Pluss lite till godis det var bra när ja såg allt men när ja insåg att ja hade godislöfte så sprack min glädje !



Mamma har ju varit i spanien och komm hem igår fick oxå denna söta lilla ask :)




Mamma köpte en ny necesär eftersom hon skulle resa och hittade inte min lilla så nu bytte hon den dära som hon köpte den på bilden mot min gammla tycker denna var jätte söt med blommor och så :) blommorna ser fula ut på bilden men den är mycket sötare i verkligheten


Kärlek till dig !



Älskar din barndomsvän :D Helt muppad bild men vem bryr sig  <3

me want !


 

 
Forever21.com föresten håller dom på att leta butik i sverge:D Jippiie då kommer ja inte tveka på att handla dära nu är det bara den dyra frakten som är problemter annars har dom ju hur mycket snygga grejer som hellst :O <3 !

this night i have sleaping very good :) <3

Hejsan , som rubriken säger så har ja sovit väldigt gott ^^ vi sjussade katten till mammsen för att den bara knällde på natten så vi kunde inte sova hära hemma . Den bor ju hemma hos mamma och  pappa berättade att när min katt var liten och mina föräldrar bodde ihop så var katten bara hos min mamma . Han är en riktig mammagris :) <3 Hihi men nu är jag snart klar för att gå till skolan


observera att vi inte är seriösa :D <3

your my sunshine hunnie (a)




Jag kommer alltid älska dig dont matter what !

Tjenare . Sitter hära och har världens mest onormalste konversation med olivia :D Hahaha ikväll har jag varit på ikea köpte verkligen ingenting .. En korv juste :D haha ! Men vi har tänkt och så så nu vet ja hur ja ska ha det i mitt rum ska köpa en rund spegel och en byrå och en röd hylla . Det kommer bli as ballt ^^ en röd hylla mot en svart vägg hur coolt låter inte de ?? :O Haha aja nu ska ja gööra oboy till mig ska fråga om brorsan oxå vill ha . Puss & Godnatt :) <3

motiv : Mickey mouse .




Motivet vart min söta mikey mouse tröja som jag har på mig idag .
Nu ska jag och pappa sticka iväg , ni får veta mera om det när ja är hemma igen . Puss på er!


today im look like this :) <3



Lee Jeans :  JC
Fredperry tjocktröja : vet inte fått tröjan av min bästevän <3
Tee : Hongkong .



två bilder som visar allt .

¨

.... hur roligt man kan ha med sin lillebror och bästevän :D  <3 
 
Godmorgon nu ska ja snart gå till skolan min tjocktröja ligger i tummlan , får hoppas den inte blir förliten iövrigt är ja klar och redo att gå . Som vandligt får ni outfiten på eftermiddagen . Puss på er !

godnatt.

Har precis kollat på andra avenyn , puss o godnatt!

/

thaha :P



Detta lilla bild spel satte jag amanda o johan ihop , haha vi har förövrigt haft väldigt kul idag amanda gick nyss .. :/ <3

thaha :P



Detta lilla bild spel satte jag amanda o johan ihop , haha vi har förövrigt haft väldigt kul idag amanda gick nyss .. :/ <3

dagens färgklick!





Jeans : Weekday
Tröja : Lindex (klarar inte av att kalla det tshirt(tee) )
Cardigan : Åhlens




 


Puss på er !

Hello halv ska ja möta amanda vi tuben så ja har ju lite tid på mig bor ju så nära hinner bara skriva lite snabbt , gud va nöjd ja är med min outfit idag , haha passar verkligen vädret ! Det är så soligt idag så tog på mig något färgglatt :) Hihi ! så idag i skolan kommer ja sticka ut haha skojade så färgigt är de inte :) Men nu måste ja gå kissies and hugs !







Den bilden igen hinner inte ladda inn någon ny , puss på er!

funtar.

Funtar på att sätta inn en ny header faktiskt .. ! Aja idag har ja ju sovmorgon till 10:40 så de blir nog några inlägg innan dess . Nu ska jag hoppa inn i duchen . Vaknde nyss . Och sen ska jag se om det fins något jag kan äta ' funderar på oboooy :D o något mera , puss på er syns om en liten stund (a) Vad ska ni hitta på idag då?


I whant ..

Ja vill verkligen ha vår ska ni veta ^^ grymt mycket ! föresten nästa vecka är de sportloooov jippiee (a) :D Hahaha varför ja vill ha vår är för ja vill andvända min skiin jacka eftersom den är i fusk skinn är den för kall att andvända nu .. :( <3 buuuhh thats suuucks :D haha !




Min älskling , CUBUS : 500:- och ja den finns kvar :) <3 nu ska ja se om de finns något på teve , puss på er godnatt föresten :) <3333

hur kan man?



Är jävligt sur o lessen just nu ! . Ja o amanda var ute och då komm en hund springande mot oss . Jag tänkte att vi inte skulle lämna den dära ensam om det händer något . Men sen gick en tjej förbi och sa hej till hunden så vi tyckte de var konstigt men sen berättade hon att hon att hundens ägare brukar släppa ut den utan någon som följer med den . Hon var tydligen alkolist oxå! Så ja o amanada visste inte vad vi skulle göra ja fick panik o började grina oo så .. sen så släppte vi inn den i ett trapphus som den stog utanför så vi trodde de bor dära . Så nu får vi vänta o se ja säger bara en sak : jävla djurplågare! NI BORDE FAN INTE FÅ FINNAS!

morning evrybuddy :D

godmorgon , sitter o smsar lite  . Idag börjar jag 10 över 8 det vi säga att ja har tio minuters sovmorgon naajs , Hahaha ! Imorse fick ja lite  promblem när ja skulle sätta på mig kläder haha ! orkar inte förklara för nu måste ja fixa mig :) Puss på er /


mumsens.



Hahaha heey you look att me cooligar haha ! . detta blir troligtvis mitt sista inlägg ikväll ska titta på beck iaf en liten stund nu ska ja upp o fråga farsan om ja får göra mig en god hallon smothie :) Mumsens :D <3

fin bild .

Snart ska vi åka hem , Heheh glömde säga att vi ska äta donken på vägen hem hehe . Men nu ska ja packa lite , puss på er hörs när ja är hemma ! Föresten hära på landet bor ja granne med kissie ni vet den dära kända bloggaren , haha har fakitkst alldrig sett henne hära men ska titta efter henne på vägen haha heejdå!


sky




Lite fina bilder ja tagit på himmlen idag .  Nu har vi åkt skirdskor , isen var alldedes bucklig så vi åkte inte så länge . Nu vart jag jätte sugen på vatten haha ! så nu ska ja dricka hehehe  heeeejdå ^^


bilder från idag.








Nu ska vi ut på isen , puss på er !

i whant to have sun !

Attans också när ja skulle gå ut gick solen precis i moln men de rycktas att de ska bli fint väder hära på eftermiddagen , trevligt ! Då ska ja fota allt som ja ser .. sniglar stenar blommor snö haha ne ja skojade bara . Finns det änns sniglar nu för tiden ? Asso på vintern ? Snart ska jag äta frukost är verkligen hungrig ! Sen ska ja sätta på mig understället och ut o åka skridskor eller fota eller juste vi skulle gå på isen eftersom kameran kanske åker i isen om man har skirdskor på sig .. o de blir ju inte så roligt ! Nu tittar farsan och brorsan på sporten och dom har sol dära uppe i alpina blablabla o fett avis ja är (a) Hahaha ne nu ska ja sluta skriver ändå inte om något intressant hehe ! puss på er skriver om några eller någon timme igen :)

/



Så glad är ja inte riktigt nu !

Sunshine .

Hejsan eller Godmorgon menade jag . Jag vaknade för typ 10 minuter sen . idag ska vi åka skridskor på landet men eftersom mina skirdskor är i skolan så måste ja ta ett par som är i stolek 40 och jag har lixom 37 haha . Vi får se hur de går ska iallfall ta en gåtur på isen och sen ska vi ta en tur med skridskor på och kanske pimpla inte de mest roligaste men farsan och brorsan får pimpla och ja får åka runt haha . Det är inte soligt änn så ja vill inte fota nu dirket . Eller jo funderar på att gå en morgon promenix och fota lite med brorsan och sen fota när ja blir lite soligare på isen det blir lixom lite finare kort . Men nu sken solen upp o fåglarna började kvittra så nu ska ja ut och fota . Måste bara fixa orning mig först , ser ut som ett troll i mitt hår (x  Var ute och fotade en stund igår också dom bilder kommer lite sent eller dom kommer ikväll troligtvis om de vart några fina . Hahaha väldigt intressant inlägg detta tycker jag men nu ska ja dra ut och fota lite . Puss och Kram på er !


´
Fotograf : Jag
Modell : Min lillebror !

landet




Tjenare vi komm ut till landet för någon halv timme sen . Jag bytte om så nu sitter ja hära i farsans väldigt förstora siden pyjamas , men de är mysigt ! men nu ska ja titta på brottskod försvunnen som ja typ inte hänger med i om ja skriver , Godnatt ska nog stänga av datorn för ikväll snart , svarar på era komentarer imorn !

dagens anna .



Tee : Cubus
Lee jeans : Jc

my new love




min nya älskling som jag har haft en vecka imorn :)

f*****n

batterierna till kameran har dött och precis då vart de fint väder guuud ja vill ju verkligen ut o fota i detta fina väder får se om de blir av , puss på er !


lite bilder.



Min söta kissemiss !



Min andra söta kissemiss !



mina söta strumpor . H&M barn !

¨

Jag i hissen


Hejsan . Alla är helt oredigerade så alla vet .  Just nu gör ja inget specielt funnttar på att hoppa inn i duchen . Känner mig inte så fräsh ! Ikväll åker vi till landet tar med mig Ps datan så kan blogga dära ifrån . Trevligt trevligt ! Haha skojade bara lite . Nu kanske jag ska fota eller ducha eller så fotar ja först o sen dushar eller göra tvärtom .Vilka problem man fick .  Juste jag har ett pressentkort på Ginatricot har köpt lite för de men har fortfarande 249:- kvar kanske ska åka o köpa upp dom ?? hmm nu fick ja lite problem löser de med en duch haha ! Hejdå !


Happy vallentine !

Godmorgon , komm hem fråån amanda för en liten stund sen och sitter nu och redigerar bilder i ps :) ikväll ska ja till landet .. och imorn ska vi åka skirdskor på våran is på landet , mysigt ! BIlder som ja redigerat kommer lite senare .



en coool bild haha på mig o bästevän , Love u !

amanda .

Hejsan nu sitter jag hemma hos amanda och jag kom hit vid kvart i nio tiden . Mötte amanda vid tuben för hon kom från stan. Haha just nu sitter amanda med sin nya mobil och säger att hon hatar den haha min lilla knäpp jök! haha vi vet inte vad vi ska göra ikväll haha ! men ja har iafall bestämt mig för att inte somna som ja brukar göra hos amanda när ja är hära men ja kan lova henne det ska ja inte göra ikväll :) <3 Hahaha


Heejdå !




vill ha candy men har godislöfte..


my cats .



Sitter och väntar på att Amanda ska komma hit , Då ska vi dra till henne sen får vi se vad vi hittar på ! Tror jag kommer skriva hemma hos Amanda . Men annars får ni ha en bra kväll de blir nog något mera inlägg innan jag drar mig mot Amanda . Mina katter ligger på min säng tillsammans . Dom är ju på återträff eller vad man ska säga . Mamma är i spanien så min andra katt bor hära också som dom gjorde innan mamma och pappa skillde sig . Och eftersom ja inte har några fina bilder på min "finaste katt" så måste ja passa på att fota honom nu när han är hära .

dagens ..



Tjocktröja : Ginatricot
Tee : Ginatricot
Jeans cheapmonday : Weakday




Jag har tagit trehundrafemtiobilder på mina jeans men får ingen bra bild så denna får duga haha ! De är de ända ja råkat ut på på fredag den trettonde . Ikväll ska jag sova hos min bästevän Amanda . Det ska bli mysigt som vandligt ! Snart ska vi äta hammburgare mumsens . Idag i skolan blev de hjärtplättar de var jätte gott . Haha tror jag åt över 30 stycken . Men nu är maten snart klar så nu ska ja gå . Puss på er!


webbkamera(a)



bilden är tagen för exakt ett år sen !

o miss my webbkamera haha den är hos mamma .. o ja glömmer alltid den när ja åker till pappa ! och den går inte ens insatlera dära .. snorksnork haha ! aja vill till ikea idag ska kanske köpa en byrå i samma sorts som mitt  "skrivbord" haha ni kanske inte förstår men så hära ser de ut .






































den stora lådan är en lucka om man fäller upp den så är de min 24tumms teve/data dära :) haha skryt skryt (a)

haha amanda då,,



Haha rolig bild på amanda ..
Han inte skriva senare igårkväll för att de komm lite problem på torsdagar har vi städdag hära hemma och min byrå gick sönder lite grann , så pappa var tvungen att laga den tyvär ber om förlåtelse ! men ni klarar er hoppas jag , varför ja skriver på morgonen är faktiskt för eran skulle ja går upp en kvart tidigare bara för att hinna skriva i bloggen innan ja går hemmifrån .. ja går upp kvart över sex o startar datan kring sju .. sen fixar ja mig o sen går ja till skolan kring kvart i . Denna morgon har jag bara hunnit ducha och satt på mig ett par mjukisar ( har gympa första lektionen ) eller igentligen andra men asso de är bara tio min i mellan gympan och No så man får ta på sig gympa kläder på morgonen . Idag är ja riktigt nöjd med min dagens outfit så ja lägger inn den senare ! Nästa gång jag bloggar bli när ja får tillfälle . Nu måste ja kila fick ett sms som ja måste svara på  , puss på er !

old .




 

bild 1 . kommer ihåg att vi typ var på väg till skannsen eller något sånt
bild 2 3 och 4 : klassresan
bild 5 . Jag älskar dig

just nu sitter mimmi och skickar bilder från när vi gick i fyran och femman riktigt kul faktiskt ! alla förutom sista är tagna i fyran .

läsere antalet ökar ..

Hejsan . Jag vet att ja skulle skriva när ja komm hem men internett har legat i bilen har sån dära 3G sak nu ska jag gå ut med min lillebror och hans koompis måste komma ut lite.Bloggar senare ! kameran hänger med ut :) Hihi ! Ni kanske märker att de blir lite flera bilder ibland dom veckorna ja är hos pappa har ja offtast mera läsare , Kul men kan de vara för att ja tar mycket finaare bilder dära för där har ja en systemkamera ojj nu måste ja gå nu tjatar dom haha ska bara säga att min mamma flög till spanien imorse och ja är grymt avis . Hejdå !




En grymt fin bild ja tog i sommras !

kezaya .

 


klockan kvart i ska ja möta kezaya och nellie så nu måste ja skynda mig , puss på er !

hammarby ofc .



hahaa ja är ju hammarbyare , så checka bara våran diskmedelsflaska vi har på landet , kan man säga mera än snygg :)
sista inlägget för ikväll så får väll säga godnatt dåa :P

canon eos 5D

´
bild tagen med Canon eos 5D !


nu ska ja se topmodell de börjar ju klockan åtta . haha hoppas att den dära blonda krabaten går vidare har hejat på henne jätte länge nu ! , men snart börjar de sålänge ska ja väll smsa eller något ha en bra timme så ses vi !


!




min katt har precis slukat en orm ser de ut som på denna bild , tycker den är jätte cool ;) hahaa  tyck till !

gårdagens outfit .





tjocktröja puma : stadium
Jeans : Jc
Tee : Gintatricot .

tvåfinabilder




just nu håller ja på och ladda ner lite bilder från systemkameran till min data som är tagna nydligen .. eller förrförra veckan .. dom hära bilderna är lite äldre .. haha stör inte er på flaggstången som sticker upp på andra bilden haha ! men ja gillar dom hära bilderna ska fixa till dom tror ja så de blir lite snyggare :P har ju photoshop hära hemma hos pappa , fast de gäller ju att man ska lära sig de oxå ... puss på er skriver snart igen tror jag !


plugget..




sitter i skolan fick ta en gammal bild efter som ja inte kan ladda ner hära .. men iaf imorse krånglade iaf blogg.se för mig .. så ja kunde inte skriva , ha en bra dag skriver när ja kommer hem !

helt sjuka .

¨


amanda igår på non haha gud va roligt vi hade vi var så rädda att vi skulle börja brinna, du o ja = helt sjuka :D haha men nu har ja laddat över lite musik till mobilen o snart ska ja gå , heeejdå !

föresten läs min klasskompis alexandras blogg - Hära

lite text ,

Nu fick ja lite brottom ska hem till mamma , svarar på alla komentarer dära :) lovar de verkligen .. annars då denna morgon har ja tagit mig en duch , o vänta min favvis tröja är på idag har inte haft den på år och dar känns de som här kommer en bild bara lite snabbt han inte välja så nogrant men nu måste ja ta på mig strumpor och ge mig i väg :D dagens outfit får ni senare idag ..



tagen med : canon eos 5D !

duchen.



nu ska ja snart hoppa inn i duchen :D haha går dock inte och svara på kometentarerna men svarar antingen på dom ikväll eller imogon bitti , har ju sovmorgon till 10:40 :) hehe lyx i know :P
efter skolan stack ja och amanda hem till amanda och gjorde matte läxan och choklad bollar , mumsens !

wb beyonce




hahaha så grymt rolig person haha `ni kanske inte fattar men aa se den så förstår ni :)

today's




Jeans : H&M
Munktröja : Bikbok
Linne under : ginatricot

3 av 5 popcorn.

komm hem vid halv nio tiden från bion , alla har sagt åh du måste se den ! men fakitskt ärligt talat så varen inte så bra den får 3 av 5 popcorn :) förlåt fördålig upptatering men direkt från mammas kille o köpte en ny telefon till mig vart ingen tillfällig utan en riktig snygging ^^ haha ! o sen hem fort äta o vi var lixom hemma vid fem o bion börja sex , sen vart de lite kaose ja tappade min hundring så ja trodde inte att ja kunde gå men vi skyndade oss hem eller min brorsa mötte mig vid tuben så vi han , phuuu ! aja bilder från helgen kommer imorn , puss på er !


im sorry

Förlåt för att ja inte kunnat blogga förens nu idag .. idag har vi varit o tittat på mobil till mig fanns dock ingen bra och billig men vi ska åka förbi farsa på hemmvägen och för den ja "ville" ha fanns dära asso bara en tillfället mobil ibland är de ganska konstigt på tex en afär kostade en mobil utan färg o hela köret 399:- och några meter bort så kostar en med radio och färg o lika mycket .. asso ni kanske förstår att ja snackar om en tillfället inte sån ja kommer ha i år ... utan typ ett halv år några månader .. fick ju fakitkst en ny i födelsedagspressent i septemeber o den var typ paj i november :O snacka om dålig kvalite , men nu ska vi åka hemmåt .. nej juste bolt var väldigt gullig film (a) o ikväll ska ja se I taket lyser sjärnorna med amanda (; fett me mysigt de ska bli haha ! kan berätta mera sen o svara på komenterarerna som kommit när ja kommer hem ( drf har ja inte godkänt dom )

puss på er !

Bolt

Har ju bara gammla bilder hära .. men tog faktiskt med mig min överförningssladd .. denna bild är från i sommras någongång när vi var hära . har inte så mycket att berätta ja o moa gick lite inne istan o åt på donken (a) haha de var väll typ allt snart ska vi se bolt , yeaah cooling i know ! är de någon som sätt den ?

im gonna ..



jag och älsklings amanda isommras !

nu ska ja ringa moa o så ska vi bestämma oss var vi ska träffas , puss på er ! ses ikväll eller imorn kväll :) <3

hade lite tråkigt .







så redigerade lite bilder , favisen är defenetift sista , inte redigerad alls nästan , bara gjort den lite starkare skärpa , de ser verkligen ut som något flyger ut ur data skärmen :)

glömt att visa



vet inte vad affären heter .. men den kostade 299:-  köpte den för dryga en vecka sen men har glömt att visa den :) puss på er !

niondefebruaritvåtusennio




+ min katttjocktröja :   H&M (divided)
+ skinnjackan : Cubus
+ Skor : varma från din sko .

Mjukisar : bikbok
Tee : Cubus

frääääsh ..



ska snart ringa moa , detta morgon har ja duchat fixat i min garderob med alla nytvättade kläder , men ni får ha de så bra så ses vi när vi ses hejdå !

gammla VS nya




gammla VS nya



vilken är snyggast? la ju inn en ny header igår vet inte om ja ska ha kvar den eller den gammla , tyck till !

tidigt uppe .



vaknade nyss kunde inte somna om , varför ja är uppe så hära tidigt vet  ja inte förut sov ja alltid typ till tolv eller så o nu börjar ja vakna så hära tidigt ganska bra för att då sover man inte bort hela dagen klockan halv 1 ska ja möta moa . så nu äre bara vänta blir nog mkt bloggning tillsdess ikväll blir de typ ingen bloggning ska ju på bio o vi ska sova hos mammas kille .. o sen imorn ska vi o titta lite i äfärer (a) fast  ska bara shoppa en liten mobil som ja kan ha medans min andra är på lagning de vid säga ingen värsting mobiil direkt ´XD GODMORGON FÖRESTEN :)

ska stänga av datorn för ikväll godnatt !


har myst i detta idag .



Tjocktröja  : bikbok
Mjukisar : Bikbok
Långärmad tröja : H&M

hehe en rolig sak är att byxorna o tjocktröjan hör ihop (a) som en liten mysdress fast de var inte meningen att köpa de (a) köpte dom till o med två olika gånger

gasolina.



gasolina , kommer ihåg när denna komm kommer mkt ihåg hur mycket ja älskade den då: O

<3



( barndomsvän )

imorn ska ja o barndomsvän vara med varandra vi ska åka till stan , puss på er !

...




har jätte tråkigt verkligen hoppas ni läsare hare lite bättre , puss på er så ses vi ! föresten mitt 600 inlägg hära i bloggen får ja säga ganska mycke (a)


örhängen tips .




bild 1 . blomma Dollarstore
bild 2 . små hjärtan , glitter
bild 3 . julgranskula glitter
bild 4. mönster uhr och pen
bild 5 . svart boll six
bild 6. halv boll röd six

old



haha kommer ihåg när vi tog denna bild de är ja i röda jackan ja kommer verkligen ihåg när ja skulle slänga den för den var för liten ( de var hämskt ) Haha!  bilden är tagen i trean o nu går ja i sjuan så de var ju ett tag sen :P

i have cut my hair .



bilden tagen för några minuter sen !

Tjoho alla läsare :D har precis kommit hem från att ha klippt mig , vart inte så mycket förändring klippte upp de lite och gjorde faktiskt mig en sne lugg , eller aah man kan hare som sne lugg den är ganska  lång så den flyter inn i håret eller vad man ska säga , är ju inte direkt hår expert :D haaha vart nöjd iaf o de är huvudsaken imorn ska vi se  Bolt och iövermorgon ska ja fråga om amanda vill se i taket lyser sjörnorna vi har ju viljat se den länge : ) o hoppas hon kan söndag kväll :P <3 imorn på dagen vet ja inte va ja vill göra vill till bloppisen som blondinbella har . haha finns ju goodiebags(a) men har ingen o gå med så nu ska ja leta vänner o gå med haha !

lite pics !












lite bilder som ja redigerat som får mig "lite" gladare !

klippa mig




snart ska ja klippa mig har tid vid fem .. hoppas de blir bra men nu behöver ja er hjälp ska ja bara toppa eller ska ja "fixa till de lite"



nu äre så att de har hänt en sak o ja är grymt lessen !!
puss på er!

splash.



redigerat lite bilder .






med dom hära bilderna som ja redigerat nyss säger ja godnatt sov sött !

snart ska ja äta ..




(förlåtförsuddigabildermenminafingrarvilleintevarastilla)

nalle




denna nalle köpte ja i lettland när ja kryssade dit i höstas:) den är så söt , det står alla i lettland älskar dig eller något sånt gulligt (a)

engelska .



så sööt hehee , nu ska ja göra engelska läxan ..

fin bild




fin för att vara mobil kamera (a) tagen i höstas någongång !


<3




underbart .


pressent .



detta fick ja av jennifer sötnos ! vilken sööt kompis man kan ha lite överaskad vart ja oxå :) love u <3


Dagens finaste : Jennifer's pressent <3
Dagens person : Jennifer gums :)
Dagens roligaste : Gympan (x ( skridskor )
Dagens godaste : ingenting .
Dagens speciella : inge specielt har hänt
Dagens knäppaste : Amanda a
Dagens outfit : haha tröja från hongkong byxor från vet inte vad tjocktröja pappas :)


kezaya , nellie , amanda !



fick sluta en timme tidigare för våran musik lärare var sjuk sen gick ja med amanda lite sprang upp till erika o drack vatten haha (a) sen så träffade ja o amanda kezaya o nellie o snacka i typ en timme på samma ställe haha (x mkt att snacka om , vi snacka bara om en sak hehee !  tur att ni stöttar mig .. hahha mobil beroende (a)

godnatt

nu ska min brorsa ha datan resten av kvällen så måste säga godnatt !

tack !




nu är ja ju lite lessen för det dära med min mobil . denna tjej gör mig genast gladare <3 Jag älskar dig !

Hahah


skit garanti !



kan få denna för biligare än va de kostar att laga min , känns ju piss när dom i afären inte tilåter garanti saken :O räknas som slitning men härre gud !

åhhh !

Får panik , pappa ringde nyss och berättade att min telefon kostade nio hundra och laga o de var typ de den kosta från början bara lite fler hundra lappar :O o nu så vill inte pappa betala den för den är helt trasig o ja har typ bara messat med den o den ser ut som ja vet inte vad och ja har bara haft den sen i september o den såg ut så hära i november .. och pappa säger att ja bara ska få en skräp telefon sålänge tills han har fått dom o laga min telefon , de betyder att ja inte kan ha mina koss på jätte lääänge , åhh hela mitt liv är försört !


färgklick

                                                    

copyright . Älskar denna bild denna färg klick blev så fin hahha . idag efter skolan gjorde ja inget specielt men nu ska ja fixa hmmm engelska läxan :D puss på er !


plugg plugg plugg



bild på mig och amanda igår fotograf : becca :D

Nu ska min brorsa ha datan saad saad :D haha nee men får den om en timme igen , o tror vi ska äta ska plugga oxå till musik provet imorn .. dock har ja inga papper men får lösa det på något sätt .. men ja kan göra engelska läxan oxå den kan ja göra så gör ja musik imorn :D hehehe iskolan , haha puss på er så hörs vi senare , föresten - komentera lite mera de är så tråkigt när ingen kommenterar eller joo några men  tkr ni ska bli bättre på det !

kiss !

musik prov .



kom hem för en stund ssen har varit i skolan , har väll varit som vandligt ikväll måste ja plugga har musik prov imorn nervös är ja som tusan :S har alldrig haft prov i musik o nu när våran lärare sagt att vi ska ha ett så vet ja ju inte om han ger svåra lätta men tror de blir ganska enkelt :D ( i hope )  , puss på er!

<3

Har ingen bild på denna data sitter i skolan är hemma vid tre tiden , puss på er !

bilder från idag .







På lunch rasten :)







På tyskan , diggar sista bilden ! klockan nio börjar andra avenyn :)  <3 jippi måste se :D


min kissemiss !



nu är ja hemma från stan har varit dära o fotat eller becca tog alla bilder typ men tog några bilder kommer senare , kanske inte kommer blogga så mycket mera idag för ja måste göra en läxa o sen klockan nio börjar andra avenyn :D o så ska ja äta dära i mellan , ÄR SÅ HUNGRIG !

men puss på er ska svara på kommentarerna nu !

skolan .

är i skolan men nu kommer läraren , puss på er

va ska ni göra idag :)

beroende :S



NU SKA JA GÅ HAHAH KÄNNER MIG BEROENDE MEN DE ÄR SÅ KUL O DELA MED SIG AV TANKAR OUTIFTS OCH TIPS SÅ JA VAR TVUNGEN  ,  MEN NU MÅSTE JA GÅ SKA FOTA LITE PÅ VÄGEN OXÅ SÅ FINT VÄDER !  PUSS PÅ ER !

måste tipsa om detta.



ja måste bara tipsa om denna , de är hairspray  fast i burk man smörjer inn de i händerna sen lyfter man på håret så den får ettt lyft så de inte ligger platt o tråkigt ger jätte bra volym den kostar inte alls mycket o den finns på tex hm skulle ja tro , as bra ! , men puss o kram , skulle bara tipsa er lite !

fota fina kort :D

                                        

Nu blire sista inlägget känner mig duktig har klämt inn fyra inlägg denna morgon med detta . :D de vid säga ganska många idag ska ja till stan efter skolan ska faktiskt inte titta i afärer utan vi ska ta en riktig lång promenad o fota ja becca o amanda  så bloggar mera när ja kommer hem ! puss på er !

dagens .






Lee Jens : JC
Kofta : Ginatricot
Linne : H&M
Örhängen : pressent av brorsan .

Detta blir nog de sista inlägget innan ja drar till skolan , puss på er !

frågestunds svaren

julia

jadu, vad ska man fråga?
vet ju så jävla mycket om dig ;O
men är du kär? isf i vem? :)

svar : Nej ja är inte ens lite små försälskad (a)


MJ, kan du veta vilka vi e?:P

VArför e du dålig på buzz? :P<3


svar : Kan de vara moa och jonna eller är ja helt ute o cycklar  , för att ja inte vinner :O fast vinner alla spelen :P 


 1. hur ska en blogg vara för att intressera dig, vad ska den innehålla osv?

2. vilka bloggar följer du?

3. vad tycker du om Kissie, Blondinbella, Kenza och Stina-lee?

4. vad tycker du om mattulda.blogg.se

svar : 1. Den ska ha mycket bilder o inte så bara text bilderna ska man inte andvända trehundrasjutioåtta gånger innan man tar en ny o börjar lägga upp den massa gånger . bilderna ska vara tagna av en själv okej o ta från google ibland . den ska inhålla outfits , tips o allt möjligt visa vad du köpt när  du shoppat aah you name it :O '

2 . Massa bloggar men ja följer dom som följer mig devidsäga mina kompisars medflera ..

3 . Kissie framstår som typ whanna be bäst :O hahah men ja tycker faktiskt så annars verkar hon väldigt glad och så !

Blondinbella : en sprallig brud som vet va hon vill i livet :D o verkar positiv och inte så negativ de vid säga är ganska bra !

Kenza : asso ja suger på att förklara bloggar men läs hennes själv : nää men ja gillar den :D

Stinalee : ska man läsa om man vill ha dyngnet runt upptate vad ja minns , eller så vare när ja läste hennes blogg hon skriver sent på kvällen och tidigt på morgonen :D o aa massa gånger om dagen , förut gjorde hon mycket video upptate's o de är för dom slöa som inte orkar sitta o läsa om du inte gillar att läsa tycker du ja ska läsa hennes blogg !

4 . Den är väll bra !

Zäta

favorit blogg?

svar : de får nog bli min egna eller om du menar bland "proffsen på listan måste de nog bli ellinorak :)

C e l i a - foton design, illustration

- Favoritdjur?
- Favoritfärg?
- Favoritklädesplagg?

svar : 1 . Katt så mysiga så söta och så har ja ju två stycken :D
           2. Turkost eller baby rosa :D
           3. vill du ha bild så fåru :D



finns på cubus för : 500 köpt nydligen så den finns kvar (a)


Emma

Hur många besökare har du per dag ungefär?:] <3

Svar : varierar inte så många som du säkert men mellan 50 och uppåt till 100 men ja skriver faktiskt bara för nöjet :)

Lindaa

Vad är det pinsammaste du har gjort ? :D

svar : ja gör ganska mycket pinsamt hahah men de pinsamaste ja gjort är nog att ja satte godis i fel strupe när ja var på bio o rapade jätte högt för ja var tvungen o försöka få upp den och de var alldedes tyst i bio salongen ! PINSAMT !

amanda

favorit låt?


svar : hertless - kayne west :D
 



Anonym :

va tycker du om mig?
tio saker som vi läsare inte vet om dig ?
vad gör du just nu ?
hur många kusiner har du?
hur många syskon har du?

svar : 1. vet ju inte vem du är smart åh vara anonym då :S
2. Höjdrädd
Mörkrädd
Rädd för att somna ensam när alla andra ligger o sover
Ja har jätte tjockt hår
Ja är endast 150 centimeter kort :)
Ja går i 7:an
Min bästevän heter amanda
Ja har årskort på badhuset .
Ja har varit i thailand
Ja har varit i australien's öken

3. svarar på frågor i min frågestund o chattar med mimmi

4.5 fick ju en ny för någon vecka sen eller två (a)

5. ja har ett hel syskon o fem halvsyskon !

Amanda

Favorit blogg?
Bästa bok du har läst?
Vad har du gjort idag? (när du svarar svara som den dagen)
Hur många nycklar har du på din nyckelknippa?


1. bläddra upp lite så ser du ..
2. HATAR ATT LÄSA SÅ INGEN HAHHA!
4. vaknat o svarat på kommentarer .
5. Fem en gick ju av idag så den har ja löst i fickan (a)

så då vare klart hoppas ni blev nöjda !

mysmys

                               

bild tagen typ i förrgår , hejhej iaf har sovis till 10:40 :D så nu har ja precis vaknat ska fixa läxan nu , man ska typ fixa google konto så de går fort , men ni får ha de så bra så ses vi innan ja går , annars ikväll ska till stan efterskolan o fota lite med becca o amanda :) , mysmys !

hade tråkigt



hade tråkigt så redigerade en bild , nu ska ja se om de finns något på teve godnatt !

sockersöt



denna söta finns på asos.com guuud ja är helt förälskad i den !

tusan -



tusan ja skrev ner alla svaren o så klicka ja på att ja skulle ta bort alla html för ja skulle lägga inn ett youtube klipp o då försvan allt tusan , svarar på någon annan gång för snart ska brorsan min ha datan åhhhh ...

dagens outfit .


 

dagens outfit :

tjocktröja med en kissmiss på : H&M
jeans lee : jc
linne : H&M
Hejdååå (x <3




föresten slutade jätte tidigt för min no lärare är sjuk o vi hade dubbelpass så vi fick gå redan 11:40 :D pluss att vi har sovis till 10:40 imorn bitti :) jippi ibland kan man bara älska lärare (a)


lipgloss



Läpppglans från hm haha hade typ ingen annan bild , måste fota nya ego bilder när ja hämtar kameran idag , snart ska ja gå till skolan rettaresagt om tre minuter så nu vart de brottom , puss o kram ha en bra dag !

har för mig.

nu ska ja titta på beck har för mig att de skulle vara ikväll dagens outfit får bli imorn :)  föresten är de bara ja som ska se beck? puss

jävla idioter.



Mamma och ja är sams , skönt ! idag har d varit en jobbig dag ska berätta någon annan gång ni kan kalla mig pucko men vi var o shoppade o då köpte vi massa grejer till brorsan o så så lägger ja ifrån påsen o gör något annat typsiskt mig och sen så åkke vi tillbaka o frågade efter om någon som hade fått inn den men nää de är väll ngn idiot som har baxat den :O jävla idiot asso fan han / hon ! , Hejdå !

:(

mamma är skit sur på mig får inte sitta vid datan något mera idag , hejdå !


me whant .


a long time ago .


Bild på mig och freja i typ ettan på vår teater tkr den är så sööt frejja är typ en igelkott o ja var en katt (a)

Hejhej , har inget o göra idag verkligen men få se vad man kan hitta på ska iallfall gå o sminka mig torka håret o kanske platta håret , känner mig för o vara lite fin idag även fast ja bara ska vara hemma .. föresten glömm inte frågestunden några inlägg hära nedan , verkar inte vara så många som vill fråga så tror ja avslutar den snart så skynda på om ni ville något , puss o kram på er !

idomin



GÅRDAGENS RÄÄDDDARRE  , JA VAR JÄTTE TORR IGÅR MEN DEN RÄDDADE MIG ! Hahah idag vet ja inte va ja ska göra kanske ringer moa som ja var med igår , vi hade faktiskt riktigt mysigt efter brottskod försvunnen såg ja något teve program sen somna ja tror klockan var kring halv 1 , var så trött !

RSS 2.0