Dumma bilder och internett .


Varför jag inte skrivit på ett tag är för att internett är väldigt dåligt , PGA teckningen . Jag har försökt skriva flera gånger men den vill inte puplicera . Åh blir jätte iriterad , En annan sak som jag är iriterad på att alla bilder från fjällen inte finns i datan när man startat om den , Och nu har jag tagit bort dom i kameran också . Så nu har jag inga bilder från fjällen , Och det dåliga är att jag hade tagigt massa nya bilder till min nya header , Som jag var jätte nöjd med på mig själv . Åh this sucks !

Nytt180;-

suck!

jag kan inte sova fortfarande , sucksuck!


kubb

hejsan , klockan är 05:15 och jag är vaken ? Inte normalt direkt . Men jag är inte alls trött kanske för jag sov till två igår och var uppe hela natten , Inte så bra att ja inte sover ska nämligen springa en tävling hära på gottland idag på morgonen , Höhö kommer vara jätte trött , jaja nu vet ni att jag lever . Är på gottland kom hit kring halv fyra imorse har försökt och sova men gav upp och satte mig häraistället . Men eftersom jag inte har något att göra på datan , så ska ja svara på alla fina komentarer jag fick inn medans jag var uppe i fjällen , Puss på er !


© random bild från när vi spelade Kubb i fjällen! , berättar mera om min fjällen resa snart i nästa inlägg som ja gissar kommer vid halv sju ?

DAMP!


bilderna dampar går inte att ladda inn i datan , så ni får vänta ett tag med dom :P

Suprise XD

tjosan , tänkte bara säga en sak , Jag är hemma whiiho ! Nu ska ja ut till landet men först ska ja leta fram min bikini överdel som jag inte veet var den tagit vägen  . hehe , puss hörs på landet so long suckerss :P!


Vofflor!


© Bildentog jag och laddade upp innan jag åkte!

Hejsan , sitter uppe i fjällen . Kom hit för några dagar sen , Och har bara njutit utav solen och legat och solat . Har inte gjort något idag tog vi oss en cyckeltur för att äta vofflor , Mums snart ska vi äta vi hörs väll inte så mycket när ja är uppe men ni får ha det så bra så hörs vi när vi hörs , puss!


RSS 2.0