I what know what love is .



Så hära såg jag ut idag .

KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK . ALL DENNA JÄVLA KÄRLEK SÄGER JAG BARA!

allt jag önskar .



Det som gått ... sen sveriges sämsta bloggerska skrev sist :)

I lördags var jag först gick upp as tidigt för att åka och slinga håret . sen drog jag till A's loppis hade ju ändå inge annat att göra så ja chilla dära stog mest o prata me Jockes pappa HAHAHAH sjukaste ^^ Juste innan det gick jag på stan själv det var faktikst skönt köpte en tjocktröja ... anna nu måste du sluta.. o ett par blingbling örhängen . Sen drog jag som sagt dit . Sen vid två drog jag amanda och erika till farsta . Och jag köpte tights , solisar, och en t-shirt så nu är ja pank .. 200 till den 20nde wiiiii !  vad bra ja är asso ! Sen så drog jag hem så jag var väll hemma någon gång me får inte skriva klockslag för amanda så sen drog vi ut gick till konsum och köpte chocklad sås amanda köpte morötter haha och vi köpte jordgubbar . Så träffa vi emelie och vi cyckla till cickla och satte oss vid vattnet . Så jävla mysigt ! Finner inga ord älskar er otroligt vi satt dära skratta sjöng o hade de bara kul ;) Sen drog vi hem till emelie o satte oss på hennes altan . O åt upp resten vi hade köpt lite mkt ^^ Sen drog jag hemm bytte byxor .. nu blir ja tvungen skriva klockslag förlåt amanda 9 drog jag till emelie igen var bara hemma en kvart ;) Vi satt vid datan . Sen bestämde vi oss för att träffa Adriaan . Så vi drar till planen .. Emile o Alice o Lovi följde också me .. eller dom var nog redan dära tror vi vet inte ;) Så vi spela fotboll i mörkret hahahahaha . och jag var jävligt flummig kan man ju säga :) HAHAHHA as garva åt mig själv när ja gjorde illa mig men vi flumma runt som vandligt var kollsvart som sagt eftersom lamporna vägra tända sig . jaaaajaa sen drog vi hem . Då mötte ja Siri påvägen ;) Hahaha har inte sett henne på evigheter . Typ tio i tolv så går alice och jag och adriaan står och pratar en stund .. Det var min lördags kväll reeeeealy nice :)

Måndag då : kommer inte ihåg hahha planen kanske? ;)

Tisadag : Plugga och bråka me massa men det blev bra sen :)

Idag : Skolan sen chilla lite utanför skolan me converse gänget sen hem och pluuugga oo snart drar jag och tränar wiihooo <3

HUR FAN KAN MAN VARA SÅ FALSK..

ditt äckel..


Mina ny kompis . Polisen !


Oj vilken ful bild såg jag nu  Hahahaha ^^

TJAAAAAAAAAAAAAAA FAN ^^ JAG HAR VARIT UTE MED OSCAR GUSTAV ADDE THEA MARTIN RUBEN OOOOO ERIKAAAAAAAAAAAAAAAA , VI TYP SATT PÅ ETT DAGIS nu ska ja sluta skriva caps ,, Hahaha lodigt weee know vi typ flumma hade köpt ben&jerys (a) Så klättrade några upp på taket förutom jadå duktig flicka you knowish , så kommer några killar typ 35 årsåldeer mot oss vi baah okej vilka är dom hära nu då de visa sig att dom var civilpoliser hahahaha dom måste trott ja var helt nerdrogad eller något xD jag var så himla flummig hahah två av dom stog o prata me dom andra medans ja stog avsides o prata me den tredje hhahahaha , vi prata om allt möjligt han var fett cooool ! (Y) Men nu får ni ha de så jävla bra min kväll sluta me att ja trääffa david men ja fick inte följa me hem till jocke :(( Och så ja o david prata om alltish möjligt sen sjussa han mej en bit o gick av hos jocke typ de som hänt ikväll , haaaaaare göött gröt

BARA SÅ ALLA FATTAR SÅ GJORDE VI ANNAT ÄN ATT SITTA PÅ ETT DAGIS MEN DE PALLAR JA INTE FÖRKLRA ^^ AMANDA HATAR MINA BESKRIVNINGAR TJOOOOFLÖÖJT !


Så hära såg jag ut igår.



;PPPPpppPPppPPppP är inte tråkiga utan vääldigt roliga !

Här är några av alla tusen roliga xD


Eric Saade ringer: "Manboy" Så är man en Womangirl;PpPpPpPP.


Fredrik ringer och frågar: Sover du ?Nej, så gör man det. ;PPPPPPpppp.



Morsan ringer: "var är du?" "i Prag", så är man på daglivs med Kissie ;PppPppP



Britney ringer "You want a piece of me?" "aa" så vill man inte ha det ;PppP.



Krogvakten "Är det här verkligen du?", "Ja?" Så är det inte det ;PpPppPPpp.


Morsan ringer " Har du köpt tullpaner? aa så har man köpt en kaktus ;PpPPPpP


Har du legat med många?" "ja" så menar man hästar ;PppPpp


"Var är du?" "Utomlands" Så är man i Rinkeby ;pPppPppPpPpp

ken ring säger"lyssna på min låt- låtförbarnen" Så är man Tonåring ;PP;Pp:


Akon sjunger " I wanna fuck you " och så får han inte upp den ;pPPpPppP


Polisen ringer: "Har du stulit något?" "nej" så är man zigenare ;pPpPPpPppp


Har du druckit redbull?" "Nej" så flyger man iväg ;PpPp;ppPpp.


Ebba Grön ringer: "Är det varmt?" "Nääe" så är det 800 grader ;PppPppPpp.

UNDERHÅLLNING PÅ HÖG NIVÅ , ADRIAAN DIN HUMOR SUGER IBLAND !


blev taggad på fb ;) bilder från igår.


tung ja är i jeffes bilder asso ^^ Igår fotbollsplanen sen träna de hände väll sen typ inge mera ;P Men de tog upp hela min dag iaf satt vid datan en kvart mayby? :D Duktigt anna !
men de här är fyskam ...


ja freja adriaan , lite slöö varning på oss tre ;)



som jag skrev igår drog jag till jennifer <3




tre bilder från igår . Drog till jennifer vi var hos henne sen drog vi ut någon timme. Chilla köpte muffins . och hon köpte glass muffinsen var helt Insain ! det var as god hahah :D Sen cyckla vi runt lite o bara chilllaaa . Sen drog jag hem vid sex .  Sen vid halv 8 drog jag ut igen och spela fotboll me några , lite bilder därifrån får ni också ...




nu drar jag till tandis sen äre skola men nu måste ja ruscha haha puss !

Nu drar jag till min älskling <3


....... se yaaah tomoroo bitches !

Nu ska ja vara en duktig flicka ooo gå och lägga mig o smsa o se teve puss på er allaaaaaa :D

Hey jag är fullt seriös !


Hejsan det är anna jag dog för en halvtimme sen typ? Så nu är ja hära uppe i himlen jag har hunnit med mycke har skaffat fetaste villan me största poolen . Gissa vem som är min granne joooo The king of pop . Är inte de ballt eller ballt han var nyss hära ja operera han lite snabbt näsan fick de bli den hära gången imorn ska vi fixa kindbenen . Han ska nämligen uppträda om ett tag kom och ta självmord o haru tur hamnar du här där han ska uppträda . jag tycker de låter som en aaaaaaaasomwee idee ! Jaja nu ska ja gå o kolla inn någon fin rumpa puss !

You smile I smile !



Det känns bara så rätt när du kramar om mig . Som om att det alltid borde vara så . Som om dom borde vara fastlimmade dära . When you cry i cry when you smile i smile .


så här såg man ut idag då !


plus röd som en tomaaaaato efter solariumet (Y) Yäää lixom .


Följde me moa och klippte sig vid två . Sen drog vi och solade på något solarium som var as billigt (Y) Och bra för den delen också . Och jag har bränt mig är helt röd överallt o det svider jaja , man såg inte de direkt efter men nu ser man . jaja röd betyder brun sen ;) och de är ju positivt :D Sen var jag hemma lite . Sen drog jag och erika ut och vi chilla runt köpte glass . Sen träffa vi jimmy vid fotbollsplanen så vi var me han ;) haha sen kom jocke och tom och vi stog o gjorde ingenitng sen drog vi hem . Sen vi åtta drog jag till moa . men hon skulle ut till lite andra så vid nio drog jag till erika vi satt o chilla hos henne hon palla inte gå ut ;) tråkisen :D Vid halv 11 drog jag hemma och är hemma nu eller för ganska länge sen men ändå . Nu lyssnar jag på min älskling Justin bieber . Hahaha diggar gruppen "He's my boyfriend but he dosent know it yet " haha :D Blev taggad i ett jätte fint klipp nej jag hatar dig mimmi -.- Jag sjunger baby o spelar gitarr o är helt efterbliven xD hahaha jaajaa ja bjuder on my self :D Men nu börjareeeeeeeeeee bli lite långt inlääägg sissuuudära . Nu väntar jag på att en person ska logga inn på msn så vi kan prata ♥


Okej det hära tycker jag var lite kul .


vi har värsta konversation på fb om adriaans fötter han med skor.. så skriver jag haha men kolla håret då det sticker ut , Då skriver Emelie anna din blonda jävel de är en gran . HAHAHAHAHA KOLLA DE SER JU UT SOM HANS HÅR !

Kommer inte ihåg dag . Från frejas kamera !




bild nummer 1. vad fan gör jag?
bild nummer 2. Steeeeeeeeekarna !
bild nummer 3. mupparna :D


Var sjuuk imorse så blev ingen skola.



onsdags !

Tjaaaaaaaaaa . Imorse orka jag verkligen inte gå upp mådde illa .. eller överdrev lite kanske . Men fick stanna hemma iaf . Men det ångrar jag som fan nu ! Det är fredag och det betyder att ja inte kommer få vara med kompisar . Jaja jag överlever väll . Chill hemma är nice ibland faktiskt ! I helgen ska jag träffa kompisar . Ett måste ! Vill åka till stan och köpa kläder men jag har ett problem har bara 200 haha :D Men jag och mina kompisar hittar alltid på något nytt . Det är helt sjukt jag saknar alla . Fast det var igår jag träffa dom sist . Snacka om att jag är beroende av att ha dom i min närhet <3  Tur att det inte blev så bra väder idag (a) För då hade jag fått ångest för att jag stanna hemma . jaja ska plugga lite nu faktiskt ligger efter i skolan . Puss !


livet leker när Emelie steker (Y)







lite randoms från igår efter skolan , vi var tvungna dra till enskede för hammarby ip var fullt .. snark fullt dära också så vi drog till kärrtorps ip världens minsta men watever vi hade kul iaf ;)


Godnatt .



Godnatt
och en extra puss till en hemlig person som vågar strå emot alla och lyssna på sanningen mig i detta fall ;)


lite andra pics från skoldagen :)






massa bilder från So lektionen och lite från lunchen . Men nu får de räcka me bilder nu har ja visat tillräckligt för ikväll (Y) Hahahah att ja orkar .. ;) Bilder från fotbolls planen idag kommer imorn typ.. eller fredag då går ja nog ut och har kul ist . jajaja dom kommer väll då då . jag lovar det :D ni gillar väll mkt bilder?


olivia här har du dina bilder .. som jag skulle laddat upp ändå ;)







nu orkar ja inte mera hahaha :D<3 sara bli inte sur.. ;) skolan idag då på lunch rasten :D


alla hjärtans sak naaw söta klasskompisar :$ <3


våååååååååår igår :D









                                                                   Bilder från igår

Tjaa förlåt för jag inte skrev igår. och i förrgår kom jag hem nio varför skrev jag inte? vet inte hahaha .
men igår efter skolan sluta 20 i två så cyckla jag till hammarby fotbolls planen där typ massa var . Så var vi med dom ;) Sen så drog jag hem sex kanske och sen vare ut igen sen vid sju , så jag och erika gick dära så träffa vi erika och jennifer o var med dom gick en lååååång promenad eller asso den vart inge lång men skulle bli men vi palla inte , så vi satte oss utanför emelie och chilla .  Sen ser vi hur några spelar . Så vi går till planen ( man ser den från emelie) Och dom sitter dära o chillar medans jag går och pratar me dom som spelar emelie ville inte gå ditt pga att hon inte hade smink tönt du är as fin utan :O<3 Jennifer tänder eld lite överallt hon är pyroman :O sen så gick dom inn så jag spelade fotboll med Adriaan Lovi och Adde . trevligt halv tio sticker vi . Och jag Adriaan går och pratar om lite allt möjligt Lovi gick med oss en bit ;) Adriaan är feg han vågar inte sjussa eller bli sjussad feeeeeeeegis hahahahah :D så vi fick gå fast jag hade cyckel jaja .. ; ) NU tjatar olivia på att ja ska lägga upp bilder från idag så skriver snart igen HAHAH puss :) <3


märks att ja inte hinner blogga nu när ja lägger upp bilder från förrgår ;)









blev en kväll uppe på hammarby backen med massa bilder ^^ Ni behöver inte vänta länge skriver snart me massa bilder från igår ;) <3


Hahaha jag suger på att blogga :)

men i nästa inlägg ska ni få bilder MÅNGA  bilder :D <3

uteeee snart :D


Tsm är vi bäst <3

Nu drar jag och erika ut får se när ja kommer hem kanske kring halv 10? :D <3 ingen aning faan höhö <3
Kanske smsaar emelie o jennifer som tydligen är ute också såg de på fb . jajaja nyss
kom min bror frammhoppade och bara " JAG VISSTE DET JAG VISSTE DET "
att ja hade en blogg -.- HAHAHA SNAARK !


cyckel flum :D


Jimmy Kevin Jag

Tjaaa fan idag blev de planen hihi  , fast vi hade sjuukt kul vi spela typ ingetning eller iaf inte jag jimmy och kevin , vi cyckla runt på  min cyckel alla ;) hahahaha det gick vällsisådära .. Men bra jobbat jimmy som körde då ;) Sen drog jag med isak salle lilla oliver och kevin . Mot isak salle sjussa mig hela tiden (a) vi körde bara runt runt . Sen skulle dom till isak .. och då fick jag cyckla hem mötte klara påvägen gick o tog säls med henne sen utanför julia så ropar cissi från ballkongen och jag står och snackar med dom typ det som hänt ;)
Nu diskuterar jag och adriaan kärlek hahaha , :D men nu skrev han så Pussssssssssssss


агов агов

tjaa fan :D Idag var ja med erika vi baka kladdis och var ute sen nu på kvällen tog jag mig en cyckel tur . det är as bra . Man cycklar bort ilska det funkar . pröva det ni ;) men skaaaaaaaa dra nu hörs imorn då får man träffa sina älsklingar igen (a) Lääängtar som fan hihi :D Puss påå er <3

I love you.


You mean the world to me <3

nu börjar skolan igen därför bjuder jag på lite bilder från lovet då asso :D


match mee erika 5-0 ;)

någon fin bild typ ;)

chanel på cyckel :)



Jag och antonia muuuupparna:D

ett par nya tights ;)

en ny skööön tröja ( kill höhö )


freeeeeedags mys typ (a)

vofflor med antonia även fast de inte blev vofflor..

alla har sina ugly days :D

sara and I <3

Lite random pictures har haft roligaste lovet . massa kuliga kvällar ute me vännerna , vänner på dagtid , shopping ;) as nice <3


faktiskt lov

& då skriver jag när ja har lust kommer alldrig somna har druckit redbull suck ;P but thats life..


söööderbroooooothers!

Forzaaa baaaajen ( KLAPP KLAPP KLAPP ) säger bara vi hörs imorn hahaa :D

baaby


förra VÅREN !

just nu sitter jag och snackar m en kille från malmö som tycker jag är sööt(a) pratar med julia baby också :) annars typ ingenting jaja vi hörs imorn :)

fredags freja skicka :)




HOOOOOLAA . IDAG HAR JAG SPENDERAT DAGEN PÅ PLAYZ HAHAHA FETT KUL ÄÄÄGDE UT KILLARNA PÅ CS ELLER NÄÄ MEN TYP NÄ . ELLER ASSO NÄ VERKLIGEN INTE ;) men ja döda salle o isak känn er ääägda stoltish (a) sen drog jag hem åt sen har jag bara trååkat . Men nu ska ja göra lite mera push up bhn HAHAHA skoja jag är lite trött just nu tar på krafterna o äga ut killar på Cs :)

Min helg då


torsdags fick man lov . Fredagen vart det stan med freja chill vi hamna fel och gick från tc till skanstull (?) Jaja en liten promenix fick vi då sen gick vi runt lite tog lite bilder träffa amanda var me henne freja gick jag och amanda gick runt lite . Sen drog jag hem typ nio .. Igår vet jag faktiskt inte vad ja gjorde jo juste påsmiddag o sen sara . idag har jag varit och köpt lite roligt :) eller två grejs visar imorn för nu ska ja stänga av puss på er :) !

!


imorn tar jag en bloggpause till tisdag . Andledning berättar jag på tisdag !
Ska bli skönt ! Annars då sitter jag och pratar med freja om snygga killar höhö !
Ni vill inte veta vad vi pratar om (a) !


klockan börjar ticka teve



Ilikemyhairthisday :) Good hair day !

Idag har jag varit på påsmiddag hos mormor -.- men jaja god mat iaf var ute med sara nu lite på kvällen tog en promad lite runt hära bara . Prata om allt möjligt . Annars så cyckla jag idag faaaaaaan vilken härlig kändlsa han ju andvända min cyckel tre gånger förra året för sen kom typ snön och jag fick den på hösten. åh måste bara säga att jag älskar låten Samson med Regina Spektor och OMG med usher .  

699 kroner och ett glatt humör :)


glad påsk hihi



Bildlöst

Nu sticker jag till stan med freja uppe tidigt iknow . duktigt :) !
Nuuuuuuuu blir skorna mina (a)Lääängtat !


,,



Tjaaa .. Sitter hära och pratar med Raggiiiiiish raaaaggadish . Har riktigt jävla tråkigt ska se CSI nu . Men föresten har ni aprilat någon idag? det har jag men ingen vägrar gå på mina .. Om att ja är bi hahahahahaahhaah ! inge fel på det men inte riktigt min grejs om man säger så imorn blire stan med Frejsu. Men puss mamma ropar ! hörs
imorn !


Osminkade och fina några kvällar sen.


OCH JAG HADE JEANS :o !!!!!!!!!!!!!!

det är första april och det är pååååsklov



& min tröja jag köpte igår är fiiin :) detta hade jag på mig idag då :) Ny tröja tights från h&m linne gina och halsband kommer inte ihåg glitter ithinkso;)

RSS 2.0